2777
2789
عنوان

کلاهبرداری خیراندیش مهدی مزینانی

663 بازدید | 30 پست

بچه هاخیراندیش داره صحنه امامزاده عینعلی زینعلی روباپول مردم بازسازی میکنن به این بهونه داروخونه شواینترنتی کرده پول هزاران نفرروگرفته ولی داروارسال نکرده شباهم باتلفنای مختلف میگن پشتبانی دارویم تک میزنن که جواب ندادی بگن زنگ زدیم نبودیدازاینورم خودتون باشماره ی که تک میزنه تماس بگیریدمیگن اسم داروهاتون یادمون رفته بفرستیدتابراتون بفرستم بعدخطوخاموش میکنن جالبه دیشب بعدتاپیکم باهمه ی شاکیاتک زدن تماس که گرفتن گفتن داروتونوبگیدبفرستیم تونی نی سایت هم عضوهستن قطعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهدی مزینانی کلاه برداره؟

اره باخدایارخیراندیش حساب مشترک توبانک پاسگاردداره چندتاخط برادارودادن بعدخاموش میکنن اگه بخواین  خطاوپیامامودراختیارتون قرارمیدم البته خیلی ازدوستان ازشکایت میترسن فعلا

خیراندیش همون دکتر قلابیه؟

اون خیر اندیش را میگی که از سوئیس بهش در خواست میدن بیا اینجا برات بیمارستان بسازیم ولی تو ایران دستگیرش میکنن و میگن کلاه برداری البته این را تو اخبار هم نشون داد 

مستقیم شکایت کنید ... رضایت هم ندین بگین خسارت شدید دیدم

روندش طولانیه بیشترشکات بخاطرهزنیه وزمان میترسن ولی مم قطعاپیگیری میکنم دیشب بایه شماره زنگ زدن گفتن هیچ غلطی نمیتونیدبکنیدگنده ترازشماهم نتونستن کاری کنن 

اره باخدایارخیراندیش حساب مشترک توبانک پاسگاردداره چندتاخط برادارودادن بعدخاموش میکنن اگه بخواین&nbs ...

خب عزیزم تاپیکت را قفل کن از اول تاپیک بزن خدایار خیر اندیش داره به دکتر خیر اندیش توهین میشه خیلی ها مثل من از ایشون جواب گرفتیم و ناراحت میشیم