اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
۳ ساله با کاربری های مختلف اینجام و تعلیق زیاد شدم
ولی واقعاا هرکی رو میبینم اینجا دلسوز بقیه ست بعضی کاربرا اینجا رو برا خودشون سخت کردن و میگن دشمن داریم و فلان ک موضعشون جداست ولی تا الان فقط دخنر خاله م اندازه نینی سایتیا برام دلسوز بودن و راهکار درست میدن
اسی من میخام جدا شم یه دختر کوچولو دارم شما که الان با این مسائل درگیری به نظرت منی که شاغلم و شورم هر روز فحش گاهی کتکم میزنه به خاطر فچم بمونم یا بچه میگه کاش مامان جدا میشدی بچمم معلوم نیس بتونم ببرم😭
همه جا خوب هست ،بدم هست.اینجا همه جور آدم هست و با هر سنی. ولی واقعا یه عده آدم حسابی و مهربون و با تجربه هم هستن که دلسوزانه راهنماییهای خوبی میکنند.شما معلومه خودت خوبی که این تایپیک مثبت رو زدی.ولی به همه هم اعتماد نباید کرد عزیزم.مراقب باشیم