2777
2789

حتی از خواهر دلسوزتر 

اینجا وقت میزارن کلی تایپ میکنن راهنمایی میکنن 

بدون اینکه بشناسن 

همیشه این سایتو بقیه مسخره میکردن 

حتی خود کاربرا اینجا رو میکوبونن 

اما من اینجا رو باهمه خوبی و  بدیاس دوس دارم 

ب شدت عاشق بعضی کاربرام 

بعضیا خیلی مهربونن خیلییییی

دقیقا :)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وااقعااا دوست دارم همههه کاربرارو 

۳ ساله با کاربری های مختلف اینجام و تعلیق زیاد شدم 

ولی واقعاا هرکی رو میبینم اینجا دلسوز بقیه ست بعضی کاربرا اینجا رو برا خودشون سخت کردن و میگن دشمن داریم و فلان ک موضعشون جداست ولی تا الان فقط دخنر خاله م اندازه نینی سایتیا برام دلسوز بودن و راهکار درست میدن 

اگه اینجا نبود چیکار میکردیم 

همدم روزای خوب و بد ادمن

اسی من میخام جدا شم یه دختر کوچولو دارم شما که الان با این مسائل درگیری به نظرت منی که شاغلم و شورم هر روز فحش گاهی کتکم میزنه به خاطر فچم بمونم یا بچه میگه کاش مامان جدا میشدی بچمم معلوم نیس بتونم ببرم😭

اسی من میخام جدا شم یه دختر کوچولو دارم شما که الان با این مسائل درگیری به نظرت منی که شاغلم و شورم ...

من نمیدونم و نمیتونم برا بقیه نسخه طلاق بپیچونم 

اما حتما با مشاور مشورت کن 

بامشاورای انلاین دکتر ساینا 

۲۰ دقیقه ۱۳۰تومنه بپرس حتما 

همه جا خوب هست ،بدم هست.اینجا همه جور آدم هست و با هر سنی. ولی واقعا یه عده آدم حسابی و مهربون و با تجربه هم هستن که دلسوزانه  راهنماییهای خوبی می‌کنند.شما معلومه خودت خوبی که این تایپیک مثبت رو زدی.ولی به همه هم اعتماد نباید کرد عزیزم.مراقب باشیم