2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چه چیزی باهاش طی کنید 

معمولا وقتی شبانه روزی هستن کل کار خونه رو هم باید انجام بدن . نگهداری از سالمند . رسیدگی به دارو و نظافتش و کلیه کاراش . پخت و پز برای سالمند . نظافت محل زندگیش

البته اینا به شرطیه که تنها باشه 

خودت میخای پرستار بشی؟

من ۱ و نیم سال داشتیم واسه مامانم چون من تنها بودم با دو بچه نمیتونستم

وااااای خدا نصیب نکنه کسی محتاج پرستار سالمند بشه من نمیگم هرکس که باهاشون بوده و محتاجشون شده همینو میگه

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره

دادن دارو سرموقع

پختن و دادن غذا سرموقع

تمیزکاری خونه

شستن لباسای سالمند و تعویض لباس هرروز

اگر پوشکه باید روزی دوبار پوشک عوض کنه

حمام ببره

یک ساعتی رو برای سرگرمی مریض وقت بذاره براش کتاب بخونه،  بیرون ببردش و... 

درست کردن آبمیوه تازه و دادن میان وعده ها سر موقع

دادن حس خوب به سالمند.  

ما برای مادرشوهرم مرستار گرفتیم برادرشوهرم همه ی ایناو توی قرارداد نوشته بود.  یکسری چیزای دیگه هم بود که یادم نیست.  

ولی خوب پولی هم که میگیرن خوبه دیگه.  اینا چیزی نیست.  سال ۹۴ماهی سه میلیون میگرفت بنده خدا.  با جای خواب و هزینه ی خورد و خوراک مجانی

چرا مگه

هیچی عزیزم خدا نکنه سالمند هوشیار باشه پدرشو در میارن هرکاری خودشون بخان انجام میدن بیچاره مادرم نمیشد بیارمش خونه خودمون و الا حتمن انجام می‌دادم دو تا بچه کوچیک داشتم 

این اواخر یه اتباع بود آوردیم خودش خوب بود انصافا ولی شوهرش نه من همیشه دعام اینه هیچ کس محتاج پرستار نشه

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره