2777
2789
عنوان

بیا بگو این دم صبحی چرا اینجایی 🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تا صبح بیدار؟!! منم انقدر دوس دترم یه شب بیدار بمونم ولی ساعت ۱۱ که میشه دیگه میفتم 🤗

وایی خوش به حالت 🥺

تاپیکا آخرمو ببین ، برا همون :///////

نتونستم بخوابم ، از شبایی ک تا روز بیدارم متنفرررممممم چون شدیدا روانی میشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

وایی خوش به حالت 🥺 تاپیکا آخرمو ببین ، برا همون ://///// نتونستم بخوابم ، از شبایی ک تا روز ...

عزیزم درست متوجه نشدم از عزیزی دور هستی؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عزیزم درست متوجه نشدم از عزیزی دور هستی؟

بله :)

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

از ۶ صبح بیدارم همسرمو راهی کردم و دیگه نخوابیدم  چراااا نمیدانم

یعنی میشه بچه هامون یروز بزرگ شن خودشون مستقل لباس بپوشن صبحاته بخورن برن دم در منتظر سرویس؟!! منم همدردم با شما 😉

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
یعنی میشه بچه هامون یروز بزرگ شن خودشون مستقل لباس بپوشن صبحاته بخورن برن دم در منتظر سرویس؟!! منم ه ...

والاه من بچه ندارم 

بچه‌مادرشوهرمو راهی کردم🤣🤣🤣

بچه اونقدر دنگ و فنگ داره ک فعلا ت فکر بچه‌نیستیم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بله :)

خب عزیزم اینجور خودتو اذیت نکن بوقتش درست میشه صبور باش

والاه من بچه ندارم  بچه‌مادرشوهرمو راهی کردم🤣🤣🤣 بچه اونقدر دنگ و فنگ داره ک فعلا ت فکر بچه ...

وای اون دیگه خیلی زور داره خداوکیلی 😅😅😅😅😅

دخترمو بردم مدرسه،دراز کشیدم ولی اینقدر گلوم درد میکنه که نمیتونم بخوابم.حوصله ندارم بلند بشم البته کاری هم ندارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منتظرم کسی بیاد تاپیکم کمکم کنه خیلی حالم بده. 

ای بابا چی شده؟