2777
2789
عنوان

بیا بگو این دم صبحی چرا اینجایی 🤩

685 بازدید | 48 پست

اول خودم بگم، تعطیلات بین دو ترمم هست، دانشگاه تعطیله بچه ها امتحان دارن، ازون طرف شرکتا هم تمام دوره های زمستونشونو اکثرا برگزار کردم، یه  چندتا مونده که از ده بهمن به بعد شروع میشه، کلاسای آموزشگاهمم هفته دیگه شروع میشه، خلاصه جونم براتون بگه یه هفته تو رست هستم، عادت به صبح زود بیدار شدن دارم این دو سه روزه هم هر کار کردم نتونستم تا ساعت ۶ بیشتر بخابم، 🤗

خلاصه جونم براتون بگه همش فکر میکنم باید یکاری انجام بدم ولی انگار کاری نیست 😁😎

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

تا ۶ بیدار بودم ، چرت زدم الان باز بیدارم هووف

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢 زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳 https://ruoz ...

مینای لعنتی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چقد مدرسی ماشالله 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

تا ۶ بیدار بودم ، چرت زدپ الان باز بیدارم هووف

چرا تا صبح بیدار؟!! منم انقدر دوس دترم یه شب بیدار بمونم ولی ساعت ۱۱ که میشه دیگه میفتم 🤗

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی