گرگعلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 206 عنوان نزدیک دو هفتس مدرسه نرفتم:) 579 بازدید | 10 پست ینی فقط رفتم امتحان دادم برگشتم دیروزم رفتمانفولانزا گرفته بودم خیلی شدیداز استرس زیاد اصلا نمیتونستم راه برم عین فلجا شده بودم..امروزم باز اینجوری شدمدعا کنید از فردا بتونم برم💔 هزینه هام واگعیه ولی در آمدم کیکه 1402/11/02 | 07:21 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15454 انشاالله بهتر میشی. علائم چیه ؟ من فقط سرفه دارم. آنفلوآنزا است به نظرت ؟
مااهاانا عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 10060 منم دوران مدرسه آبله گرفتم دقیقا تو امتحانا معلمادرک میکنن اصلا غصشو نخور بزار کامل خوب شدی برو ماسکم بزن وقتی رفتی به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
monroe عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 2538 حالا فک کردم ترک تحصیل کردی :/ منو بخاطرع ابرو برداشتن اخراج میکردن بد دوسه هفته برمیگشتم یادش بخیر:( تجربه گُرگت میکنه :)
گرگعلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 206 انشاالله بهتر میشی. علائم چیه ؟ من فقط سرفه دارم. آنفلوآنزا است به نظرت ؟ نه عزیزم فک نکنممن بدن درد و لرز شدیدحالتهو و سرگیجه و سردرداینا علائمایه من بودو اینکه من حال روحیم خیلی بد بود این باعث شده بود بدتر بشم و راه نتونم برم هزینه هام واگعیه ولی در آمدم کیکه
گرگعلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 206 منم دوران مدرسه آبله گرفتم دقیقا تو امتحانا معلمادرک میکنن اصلا غصشو نخور بزار کامل خوب شدی برو ماسک ... ببین برعکس معلمای من اصلا درک نمیکننخیلی غیبت داشتمم الان چند جلسس نرفتم سر کلاس ریاضی:) هزینه هام واگعیه ولی در آمدم کیکه
گرگعلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 206 حالا فک کردم ترک تحصیل کردی :/ منو بخاطرع ابرو برداشتن اخراج میکردن بد دوسه هفته برمیگشتم یادش بخیر: ... نه ولی معاون مدرسم ب مامانم گفت همینجوری پیش بره ترک تحصیلی ب حساب میاد اصلا درک نمیکنن هزینه هام واگعیه ولی در آمدم کیکه
katrina79 عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 4201 دختر من ۳ روزه سرفه و تب شدید داره پسرم دیروز کلا بالا میاورد بدون علائم دلدردمدرسه نرفتن دیروز دکتر بودن برگه مرخصی داد بهشون 🌸🌸
کاغذدیواری_توپی عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 4227 اسی سرتم سنگینه؟حالت گیج و منگ و سرگیجه طور؟ آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15454 خیلی از بچه ها بخاطر آنفلوآنزا نمیرن مدرسه ، از دکتر برگه استعلاجی بگیر تا ناظم مدرسه گیر نده .
سحر20572 عضویت: 1393/02/02 تعداد پست: 6561 دختر گلم به مامانت بگو شربت ایمونیس از داروخونه بگیره برات با یکی دو بسته قرص ففول ایمونیس رو هر روز یه قاشق بخور ففول رو روز در میون یا دو روز یبار بدنت ضعیف شده باید سیستم ایمنیت رو تقویت کنی تا خوب شی خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم