یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خواهش میکنم جواب بده شما بار اولی ک خوردی حالت بد نشد؟
نه
یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
من امشب خوردم گلاب ب روت اسهال شدید گرفتم درصورتی ک من کلا یبوست دارم و حالت تهوع و درد معده شدید
سرچ کن تو گوگل ببین عوارص دار؟ولی فکر نکنم
این حالتایی که گفتیو نوشته درحالت نادر اتفاق میفته
اشکال نداره چند روز بخوری اوکی میشه قطع نکن
اسی سرچ کردم این حالتایی که گفتیو نوشته درحالت نادر اتفاق میفته اشکال نداره چند روز بخوری اوکی میش ...
با خودمگفتم کلا دیگه نخورم البته من قرص کم خونی و مولتی ویتامین هم شبا میخورم قبل از خواب اونو سه چهارساعت قبلش خوردم نکنه اینا باهم دیگه مصرف بشه مشکلی ب وجود میاد ک اینحالتی شدم😑
دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱