سلام دوستان من اولین بار سر سه ماه راحا باردار شد م سقط شد بعدش نزدیک دوسال طول کشید تا باز حامله شم که خداروشکر خوب بود بعد از سه سال دوباره باردار شدم که اینم مثل اولی سقط شد یعنی چرا آخه!
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
الانم یکسال از اون موضوع گذشته ولی دیگه ميترسم باز اقدام کنم بچمم ۴ سالشه از اونطرف سنم میره بالا ميترسم دیگه حامله نشم از ی طرف میگم حالا با این تورم بچه میخام چکار! شوهرمم میگه هر چی تو بگی ولی ته دلش میدونم دلش ی بچه دیگم میخاد اصلا نمیتونم تصمیم درست بگیرم
وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر میگه چون ی بارداری سالم داشتی اتفاقی سقط میکنی چون کیفیت تخمک و اسپرم کم هست اما باید تحت نظر باشی همیشه خودمم موندم داروها هم خیلی اذیتم میکنه دیگه حوصله دارو ندارم هم تهوع میگیرم هم کمردرد شدید