2777
2789
عنوان

کنسرت یگانه امشب 😭😭💔

2780 بازدید | 133 پست

امشب رفتیم کنسرت یگانه واسه اولین بار 

من خواننده ی محبوبمه ولی با اجراهاش کاخ رویاهامو خراب کرد 

ورودش به سالن افتضاخه 

حرف که میزد وسطش خیلی تپق میزد انگار مثلا یکی دوبار لایو داشته 

فالشم که خوند 

تحریراشم خیلی جاهش ضعیف 

آهنگ بهت قول میدم رو انقدر بد خوند که خودش متوجه شد دوباره خوند 

من خیلی تعریف لایوشو شنیده بودم یا شانس من بود امشب سرحال نبود یا الکی تعریفشو کردن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

انتخاب آهنگاشم میتونست بهتر باشه 

تازه دوتا دوتا آهنگاشو باهم میکس کرده بود واسه من که درد داشت دپتا آهنگ بی ربط باهم تلفیق شه مثلا اولشو که خوند منتظر اوج آهنگ بودم دیدم ادامش یکی دیگه س

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم  همونو رفتی

یعنی چی؟

بلبط چند

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

منم یکبار کنسرتش رفتم

خیلی خوب بود ولی

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
این دنیا ی کنسرت بهم بدهکاره

یگانه نباشه

مطمئنی یگانه رفتی  کس دیگه نبوده؟ امکان نداره همچین چیزی

وا 

اونم آدمه

من اولین بار میشنوم 

کسی چنین چیزی میگه همه 

از کنسرتای احمدوند و یگانه همیشه راضین 

از شانست بوده😐

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹