2777
2789

شوهرم کارمندهست.بخاطرمسایل اقتصادی کاراانتقالی شوکرده بره شهرستان..تاظهرک سرکاره عصر هم کاردامپروری کنه...من پدرم دامپروری داره شکرخدا وضعیت مالی م بد نیست ..آخه ‌پدرم بهمون پیشنهاد دادگفت من که اینهمه جادارم..کلی فضادارم.شوهرت کارخودشو بره اینجا م گوسفند بخره پرواری جمع کنه..سودش زیاده..شوهرمم ازخداشه...

حالا پسرعمویش امشب میگه چرامیخای بری..فلانی شهرت تمیزومیخادول کنه بره گاو و گوسفند جمع کنه... انقددلم شکست...آخه بابای خودمم کارش همینه...

حالا همشون مستاجر وگیروگرفتارن..به شوهرم گفتم مریم شهرستان... شوهرم سرشو تکون داد ک به چیافک می‌کنی تو...

باخودم میگم نکنه تصمیم اشتباهی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار مسخره کنن وقتی موفق بشید لذتش بیشتره به این چیزا فکر نکن 

نمی‌دونم بخدا...تازه جاریم مثلاً داشت خاطر تعریف میکرد..گفغحالم از بوی گوسفند بهم میخوره...یه رو یه بنده خدایی پیشم نشسته بودش...چندشم شد...

اینا نوک بینی شون رو میبینن. کوته فکرن، شما هر کاری صلاح میدونین انجام بدین. 

الان بچه های که رشتشون دامپروری هست نباید دامداری بزنن یعنی ؟؟ 

اونا چه میدوننن دامپروری چی هست بزار تو نادونی خودشون بمونن. 

نمی‌دونم بخدا...تازه جاریم مثلاً داشت خاطر تعریف میکرد..گفغحالم از بوی گوسفند بهم میخوره...یه رو یه ...

جنم و زحمت میخواد که خیلی ها ندارن 

این حرفا هم از کسایی که حسودی میکنن میاد 

به دل بگیر ولی جهت قدرتمند تر ادامه دادن نه کینه گرفتن