bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 عنوان لنز و عمل لازیک چشم 62 بازدید | 4 پست دوستان کسی بوده که مدت زیاد از لنز طبی استفاده کرده باشه و بعدش عمل لازیک چشم انجام داده باشه؟؟مشکلی نداشته ؟؟ اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞 1402/11/02 | 02:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیده_ی_او عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 263 باید دکتر چک کنهبعضیا صاف میشه قرنیه شون بخاطر استفاده از لنز و نمیتونن عمل کنن
مامی_پارساودوقلوها عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 8926 من مدت زیاد استفاده کردم الان نمیتونم عمل کنم چون قرنیم نازکه و میگن احتمالا بخاطر لنزه دوستمم دقیقا همین مشکلو داره هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 من مدت زیاد استفاده کردم الان نمیتونم عمل کنم چون قرنیم نازکه و میگن احتمالا بخاطر لنزه دوستمم دقیقا ... چقدر شما از لنز استفاده کردی؟دکتر تشخیص داده؟ البته من شنیده بودن که روش های جدید که اومده امکان عمل رو داره اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 باید دکتر چک کنه بعضیا صاف میشه قرنیه شون بخاطر استفاده از لنز و نمیتونن عمل کنن منم زیاد استفاده کردم بخاطر سر کارم میخواستم عمل کنم تر لنز راحت شم خدا کنه مشکلی نداشته باشم بتونم عمل کنم اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞