2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه و شلوغ

172 بازدید | 6 پست

خانم ها رفته رفته بچم شلوغتر میشه هر روز خیلی خسته میشم چاره ایی دارین بگین صبح ها از ساعت ۹ پا میشه ولی من نمیتونم پا بشم چشام تا ساعت ۱ ظهر فقط بسته میشه نمیتونم خودمو کنترل کنم اصلا خواب ندارم حوصله که صفر صفر فقط کسلم کل روز اصلا نمیخوابههه این برام یه درد بزرگی شده خوابوندنش سختهه نمیتونم کار هامو انجام بدم حموم برم غذا بپزم تمیزی کنم وای خدا اینارو هم ک میگم خسته میشم کاش مامانم پیشم بود خونشون دو ساعتی از ما دوره هیچکسو ندارم ک اعتماد کنم بگم پسرمو یه چند ساعتی نگه دار یا خدااا 

دختر یکساله من:

کجای کاری منو ندیدی تا خون مامانم به جوش نیاد نمیخوابم 

روزاهم مثل پرنده از این مبل به اون مبل و روی میز تی وی لونه میکنم

مامانم با قرص اعصاب آروم میشه وگرنه همش گریه از دست من

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر یکساله من: کجای کاری منو ندیدی تا خون مامانم به جوش نیاد نمیخوابم  روزاهم مثل پرنده از ا ...

😂😂 ولی جالب اینجاس پسر من : 

با اینکه نمیتونم راه برم ولی میتونم بلند شم با تکیه بر مبل به همه حا برم همه کابینت هارو باز کنم تموم قابلمه .. بریزم بیرون انقد بکوبم ب قابلمه ها با کفگیر و ملاغه مامانم ب دق بیاد هرجاک سیم یا برق ببینم باید دستمو فرو کنم توش انقد تو عصابیم ک نگو خاله

دختر یکساله من: کجای کاری منو ندیدی تا خون مامانم به جوش نیاد نمیخوابم  روزاهم مثل پرنده از ا ...

تازه خونمون شده عین مسجد فقط فرش مونده رو زمین همشونو برداشتم این اقا کوچولو چیزی نشکنه خونمون شده کچللل

عزیزم من خودم الان از خواب بیهوشم دیشب بیدارشد شعر میخوند دده بببابببااا مامااااا توپ میو میو کلن هرچی بلد بود از ۳تا هفت و نیم 

من دخترمو ۱۲شده به زورو دعوا میخوابونم شبا هم هرساعتی بیدارشه زود بهش شیر میدم تا بخوابه

اتاق خواب رو تاریک تاریک کردم که اصلا نمیفهمی کی روز میشه اینجوری تایم خوابش بیشتره

قبلا توی پذیرایی میخوابیدیم خونه که روشن میشد دختر منم بیدار میشدو سرویسم میکرد بخدا

الان که تاریکه خیلی خوبه خیلی بهتر از قبل

امتحان کن حتما

تازه خونمون شده عین مسجد فقط فرش مونده رو زمین همشونو برداشتم این اقا کوچولو چیزی نشکنه خونمون شده ک ...

دقیقا منم همینطور فقط مبلارو جمع کنم  میشه زمین فوتبال