2777
2789
عنوان

قرص دوکسپین

3536 بازدید | 8 پست

سلام دوستای خوبم کسی تجربه خوردن قرص دوکسپین رو داره 

سه ماه پیش دکتر واسه استرس برام تجویز کرد دوورق خوردم کل صورتم شد جوش زنگ زدم گفت دارو رو قطع کن 

حالا بعد از دوماه ریزش موی شدید گرفتم 😖🥺 

استرسم کامل از بین رفته 

چکاپ کامل انجام دادم هیچ مشکلی ندارم 😐

کسی تجربه ایی داره 

یعنی عوارض قرصه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرص اعصاب و دوکسپین خوردم و فقط چاق شدم و مشکل پوستی و مویی نداشتم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

پدرم میخورد برای اعصاب این مواد اعتیاد اوره قرصهای اعصاب قطع کنی عذاب میکشی بابای من سال ۹۴ اعصابش داغون شد دوکسپین میخورد باز میکرد پودرشو می‌ریخت تو اب پرتقال میخورد

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر یادگاری که در این گنبد دوار بماند...حضرت سعدی        Mona & Alison    married in 5/۱۲/۱۴۰۲
من قرص اعصاب و دوکسپین خوردم و فقط چاق شدم و مشکل پوستی و مویی نداشتم

یعنی بعد از قطع داروهم مشکلی نداشتین اخه من یهو گذاشتم کنار امروز هرچی زنگ زدم دکترم جواب نداد

یعنی بعد از قطع داروهم مشکلی نداشتین اخه من یهو گذاشتم کنار امروز هرچی زنگ زدم دکترم جواب نداد

اگه یهویی قطع میکردم سرگیجه و افت فشار داشتم

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
پدرم میخورد برای اعصاب این مواد اعتیاد اوره قرصهای اعصاب قطع کنی عذاب میکشی بابای من سال ۹۴ اعصابش د ...

شما درست میگین ولی منم حالم خیلیبد بود صبح ها با استرس شدید از خواب بیدار میشدم طوری هیچ کاری نمیتونستم انجام بدم حالا استرسم خوب شده ریزش موی شدید گرفتم 😭

اگه یهویی قطع میکردم سرگیجه و افت فشار داشتم

نمیدونم چکاپ هورمونی هم دادم مشکلی نداشتم  ولی ریزش موهام وحشتناکه میترسم برم دکتر دوباره قرص اعصاب بده