2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم قبرخریدم چی میگی؟؟؟

سرطان خون که چیزی نیست من خیلیا رو میشناسم که بیماری های بد تر از این هم داشتن ولی باهاش جنگیدن کم نیاوردن و الانم حالشون خیلی خوبه نباید ببازین

گریم گرفت    

امبولانس اومد یک ساعت؟احیاکرد مامانم اومد دید من وک بالای سرمن ک،امپول مورفین و....بزنن وبابامم ک احیاش کنن اونم ازاون روز قلبش ضعیف شده بعدامبولانس گفت ک سکته قلبی الان خیلی عصبی شدم 

برایچی شما نباید زندگی رو ببازین باید سعی کنید که زود تر درمان شین روهیتون و خوب کنین امید داشته باش ...

میدونم کارم اشتباس ولی لج کردم نبایدبهم خیانت میکردمن ک همه علاقم مال اون بود

حرف صحیح ولی چاره دیگه ای نیستش شما باید اول روهیه خودتون خوب کنین بعد به مادرتون روهیه بدین نزارین کم بیاره شما باید قوی باشین تا مادرتون هم دلشون قرص باشه

الان فکر میکنین که مثلا اون دنیا چی خبره از اینجا بدتره

میدونم ولی خستم دلم شکستس  ولی من خونه خریدم برامامانم لوازم گرفتم برای خونشون ک بعدمن؟اگ مردم جاداشته باشن میخوام تلویزیون بخرم به عنوان هدیه ب مامانم