2777
2789

من چند ساله ازدواج کردم و مراسم عروسیمون کوچک بود و فقط خانواده ها بودیم و فقط خانواده هام پاگشامون کردن

چند ماه پیش ی مشکل ارثی بین شوهرم و باباش و عموش و پسر عموش پیش اومد رفتیم خونشون و اونجا پسر عموش گفت ی روز بامون بیاین ویلای ما منم گفتم باشه کی بیایم گفت جمعه دیگه

پنج شنبه صبح شوهرم بش زنگ زده بود گفته بود بریم ویلاتون اونم گفته بود اره، و شبش خواهر من زنگ زد و گفت فردا میایم خونتون، شوهرمم ب پسر عموش زنگ زد گفت فردا مهمون نیاد برامون ی روز دیگه میریم

هفته بعدشم شوهرم باز خودش زنگ زد گفت میریم و عصرش بچم مریض شد، شب پسر عموش زنگ زد گفت بریم شوهرم گفت بچم مریضه 

هفته بعدش زنگ زدیم و اوکی شد و رفتیم

و همونجا و موقع برگشت من بشون گفتم شمام هر وقت تونستین زنگ بزنین بریم باغ ما پسر عموش گفت ماهمیشه میتونیم و زنشم گفت انشالله ببینیم کی قسمت میشه

و خبری نبود یه روز شوهرم ی کاری باش داشت بش زنگ زد و گفت چرا نمیاین منتظر تونیم و... 

الان سه هفته گذشته و نیومدن چند روز پیش شنیدیم تصادف کوچکی داشتن و رفتیم خونشون عیادت

اونجا پسر عموش گفت جمعه بریم باغ شما؟ 

منم گفتم هر وقت تونستین زنگ بزنین میریم جمعه شاید ما مهمون برامون بیاد ولی هروقت دیگه تونستی ن زنگ بزنین هماهنگ کنیم بریم

اونم گفت ن شما هروقت تونستین زنگ بزنین بگین ما میریم شمام بیاین 

شوهرمم گفت ما خودمون زنگ زدیم شمام خودتون زنگ بزنین

منم گفتم اره هروقت خودتون تونستین زنگ بزنین میریم

بنظرتون اینجوری بهتر نیست؟؟ 

چرا وقتی ما خودمون رفایم اونا کلاس میزارن ک باید دعوت کنید!؟ 

جای من بودین چ کار می کردین 

وا خب گفتی شاید مهمون برامون بیاد

عجب آدمی هستی

کاراتو اوکی کن اگه مهمون نداشتی زنگ بزن دعوت کن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست دارم خودم دعوت کنم کسی بیاد و منو دعوت کنن تا برم،اصلا حتی اگر برادرم هم باشه خودم خودمو دعوت نمیکنم اوناهم حق دارن شاید روزی که بتونن بیان شما آمادگی نداشته باشین پس ناراحتی نداره و بهتره خودتون دعوت کنید

پس ما چرا خودمون... 

شما اونطور دوست داشتید اونا هم اینطور🤷

خوب این هفته خواستن بیان گفتی مهمون داریم فرض کن هفته بعد اونا مهمون داشته باشن و دو هفته دیگه بهتون خبر بدن می‌خوایم بیایم باز برای شما مسئله ای پیش اومده باشه چی؟ ناراحت نمیشن نمیگن شاید دوست ندارن ما بریم؟ پس بهتره خودتون دعوت کنید