2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

1172 بازدید | 31 پست

چندسال پیش یکی از دوستام عاشق یکی از پسرای اقوامشون شد با هم ازدواج کردن(یه ازدواج کاملا غلط) همه به دختره میگفتن پسره مناسب زندگی نیس خییییلی تنوع طلبه ، پا بزار رو دلت زن این آدم نشو اما عشق کورش کرده بود بلاخره زنش شد. فقط یه مدت کوتاه رابطشون اوکی بود اما بازم شروع کرد به خیانت، چند سال به این کارش ادامه داد، هردفعه که دختره مچشو میگرفت قهر میکرد میرفت حتی یه سری نزدیک به یکسال قهر کرد. تا اینکه پسره یکم سرعقل اومد و درست شد که مدتی بعدش بچه دار شدن ، رابطشون بازم اوکی شد تا اینکه بعد از چندسال الان دوباره بچه دار شدن وللللی بازم دختره متوجه شده که شوهرش داره خیانت میکنه...

خیلی دلم واسش میسوزه، با دوتا بچه نه راه پس داره نه راه پیش، فقط باید بسوزه و بسازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه کنید بابا

شوهر دوست اسی چپ و راست خیانت میکنه دوتام بچه داره

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
شاید خودشه ولی نمیتونه بگه

چی بگم والا

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

درک نمیکنم اصلاااا و ب دختره حق نمیدم پنجاه درصداشتباه از خودشهههه اصلنم دلم برااین ادما نمیسوزه چون میدونست شوهرش چجوریه خودتو بدبخت کردی چرا دوتا بچه اوردی وقتی میبینی خیانتا تمومی نداره 

اه عصبی شدم اینا چ ادمایین بعد دلشون میخاد بقیه براشون دل بسوزونن واقعن که