2777
2789

بچها پوست صورتم خیلی بد بود کلی هزینه کردم تا پوستم خوب شد و واقعا دیگه جوش نمی‌زد و جای جوشم رفته بود 

تا اینکه خواستم موی صورتم رو بزنم از تیغ ابرو استفاده کردم الان صورتم پرهههه جوش و کهیر مانند شده یعنی اعصابم خورده هاااااا😭😭😭😭

چیکار کنم خوب بشه ترو خدا یه راه حل بدین افتضاح 😖😖😖😖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر بند بهترین راهه برا صورت 

برا موها یه بار بند بنداز جوش ها هم کم کم درس میشه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه پماد هایی هست برای التهاب بعد از اصلاح من یه خارجیشو خریده بودم گرون بود ولی عالی بود تا میزدم صاف میشد اسمش یادم نیست البته

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

کرم آبرسان بعد اصلاح بخر بزن صورتت با گلاب بشور و آبرسان فراموش نشه ژل شستشو صورت چای سبز بخر

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
پوستم چربه چربه آخه

نمیدونم من پوست خودمو بعد اصلاح که سریع چرب میکنم دیگه جوش نیمزنه حتی اگه اصلاح طول بکشه و جوش بزنه بعد از اینکه چربش میکنم اونا هم میخوابن