2777
2789
عنوان

برای رابطه با شوهرتون چطوری بهش میگید ؟ خیلی سخته چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 21830 بازدید | 82 پست
عمل کردی خوشبحالت 

آره عزیزم دوتا زایمان طبیعی داشتم و همسر سابقم خیلی وحشی بازی در میاورد از دست اون افتادگی رحم گرفته بودم و معذرت میخوام یه مقدار زیادی واژنم گ ش ا د شده بود 

طفلی این همسرم جورشو کشید 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

آره عزیزم دوتا زایمان طبیعی داشتم و همسر سابقم خیلی وحشی بازی در میاورد از دست اون افتادگی رحم گرفته ...

مبارکه چ اشکالی داره عزیزم

طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم دوتا زایمان طبیعی داشتم و همسر سابقم خیلی وحشی بازی در میاورد از دست اون افتادگی رحم گرفته ...

میکم گلم از کجا فهمیدی افتادگی رحم داری؟

هيچی گلم اتفاقا خیلی هم عالیه کیفش بیشتره😅🙈🙈

اخه بعضیا میگن بعد عمل آدم هیچ لذتی نمی‌بره و اینا با اینک من سنم کمه ۱۸ زایمان طبیعی داشتم حس میکنم خیلی بد و شل شده دواژنم

اخه بعضیا میگن بعد عمل آدم هیچ لذتی نمی‌بره و اینا با اینک من سنم کمه ۱۸ زایمان طبیعی داشتم حس میکنم ...

اتفاقا بیشتر لذت می‌بری 

عمل   حس ج ن س ی رو کم نمیکنه 

برو دکتر گلم نیاز به عمل داشته باشی بهت میگه تشخیصش با دکتره 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏