2777
2789
عنوان

دایه بچه هام زیاد بهشون وابسته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8739 بازدید | 130 پست
شوهر من پنج تا خواهر داره . قبل از اینکه این دایه بیاد خونه ی ما تقرییا خونه ی همه ی این خواهرا بوده ...

چند سالشه؟معمولا زنهایی که سنشون بالا میره اصلا حوصله جابجایی ندارن حتی از اینکه خونه این بچه و اون بچه جابجا بشن بنظرم اذیتش نکنین بذارین خودش هر جوری که راحته هر کجا دوست داره بمونه بالاخره سالها واسه اون خانواده کار کرده

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

به غیر بچه ها بالاخره ممکنه با شوهر خواهرشوهرتون هم راحت نباشه و خونه اونا معذب باشه

شوهر شما مثل پسرشه از بچگی بزرگش کرده ولی شوهر خواهر شوهرت که اینجوری نیست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه پیش ما بمونه بهتره هنوز بچه ها اونقدری ک بتونی از پسشون بربیای بزرگ نشدن  راستم میگ ...

بگو خواهر شوهرت خودش بهش بگه

ک از دست شما ناراحت نشن هر دو طرف

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خب طفلک گناه داره هی اینور اونور میفرستینش

به نظرم به خودشون بگین که با خواهرشوهرت صحبت کنه بگه من نمیتونم بیام یکی دیگرو پیدا کنین

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بزار خودش هرجا راحته بمونه ...الهی فداش شم بگفته ی خودش بزارید پیش بچه‌اش باشه وابسته شده ب بچهاتون ...فکرکنم سنشونم باید زیادباشه دیگه حوصله بچه کوچیک رو ندارن ..ازطرف من محکمممم ببوسش قربون دستای زحمتکشش برم 

شوهر من پنج تا خواهر داره . قبل از اینکه این دایه بیاد خونه ی ما تقرییا خونه ی همه ی این خواهرا بوده ...

خوب حق داره دیگه نمیتونه به شوهرت بگو خودش با خواهرش صحبت کنه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

اونوقت چقد ماهیانه بهش حقوق میدین ؟خوبه همگی هم وضعتون خوبه چون گفتی خونه ی همشونم پرستار بوده ..ما،تو خرج خودمون موندیم چه برسه پرستار برای بچه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اونوقت چقد ماهیانه بهش حقوق میدین ؟خوبه همگی هم وضعتون خوبه چون گفتی خونه ی همشونم پرستار بوده ..ما، ...

عاقلانه شوهر کردن اینه دیگه

گدا هم نسیب ما شده

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
خب طفلک گناه داره هی اینور اونور میفرستینش به نظرم به خودشون بگین که با خواهرشوهرت صحبت کنه بگه من ...

خب بچه های من فوق فوقش ۴. سال دیگه نیاز داشته باشن کسی ازشون مراقبت کنه

بعدش بالاخره باید یه تصمیمی واسه زندگیش بگیره  دیگ

اینهمه سال فک میکنم پس انداز خوبی داشته 

چون خورد و خوراکمون تقریبا با هم بوده همیشه

خونه هم پیش هرکی رفته دراختیارش گذاشته شده

ینی حقوقش رو میتونستع تقریبا پس اندار کنه 

بعدش چون این خانم خیلی واسمون عزیزه اصلا نذاشتیم کارای خونه کمک کنه یا اشپزی کنه

مگه اینکه کاری پیش بیاد واسمون

در حد ماهی ۲ ۳ بار