2777
2789

خیلییی حالم بده..نامزد خودم ب پیج خواهرم بخاطر من درخواست فالو داده تازه قبلشم بمن گفت..

بعد شوهر خواهرم کنار خواهرم بود جلو من در شد گفت خوشم نمیاد درخواست فالوشو قبول کنی

بعد من بهش گفتم چه ربطی داره مگه تو وقتی با خواهرم اوکی بودی من پیج تورو فالو نداشتم بد باز در شد گفت نمیخوام فالوش کنه خوشم نمیاد

واقعا حالم بد شد ینی چی این حرفش؟ مثلا میترسه نامزدم ب خواهرم چشم داشته باشه؟حالم ازش بهم خورد

هزینه هام واگعیه ولی در آمدم کیکه

از الان داره باجناق بازی در میاره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

در شد یعنی عصبانی شد؟

تو هم دیوار میشدی با قیافه مات نگاش میکردی تا سر فرصت آوار شی روش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در شد یعنی عصبانی شد؟ تو هم دیوار میشدی با قیافه مات نگاش میکردی تا سر فرصت آوار شی روش

نه ینی گفت😂

من اعصبانی شدم پاشدم رفتم تو اتاقم ابجیم هرچی گفت نرو گفتم برام مهم نیست 

نه ینی گفت😂 من اعصبانی شدم پاشدم رفتم تو اتاقم ابجیم هرچی گفت نرو گفتم برام مهم نیست 

ولش کن بابا. هر فکری میکنه مشکل از روان بیمارشه و ربطی به تو و نامزدت نداره فقط مواظب باش رابطتو با خواهرت خراب نکنه. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ولش کن بابا. هر فکری میکنه مشکل از روان بیمارشه و ربطی به تو و نامزدت نداره فقط مواظب باش رابطتو با ...

غلط میکنههه رابطمو با اجیم بهم بریزه..اره واقعا خیلی شکاکه من تازه بهش پی بردم

دارم فشار میخورم ب نام کاربریم توجه نکن💔

پس بزار نظر واقعیمو خواهرانه بگم

اون موقع که دامادتون با خواهرت اوکی بوده شما دختر بودی و فالو کردی و طبیعتا حرف و حدیثی پشت سرت در نمیومده

اما الان که شما با این آقا اوکی شدی خواهر شما یه خانم شوهر داره و ممکنه توی شهرتون این فالو کردن عُرف نباشه،

از طرفی دامادتون یه درصد احتمال میده ازدواج شما بذ این آقا صورت نگیره و واسه خانمش خوایی نکرده بدنامی پیش بیاد.

درکل به دل نگیر. حساسیت نشون نده. موضوع مهمی نیست. خواهرت و شوهرش در درجه ی اول مسئول نگه داشتن کیان زندگی دونفرشونن که همچین موضوعایی بینشون خللی ایجاد نکنه

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
پس بزار نظر واقعیمو خواهرانه بگم اون موقع که دامادتون با خواهرت اوکی بوده شما دختر بودی و فالو کردی ...

میدونم اینا ک میگی درست

ولی خواهرم رفیقای شوهرشو فالو داره و و اونم نامزدمه غریبه نیست که 

حداقل اگه میخواست ریکوستشو قبول نکنه میتونست وقتی من نبودم بهش بگه خوشم نمیاد قبول کنی ریکوستشو

ن اینکه جلو من بیاد اینجوری بگه واقعا دلم شکست..

میدونم اینا ک میگی درست ولی خواهرم رفیقای شوهرشو فالو داره و و اونم نامزدمه غریبه نیست که  ...

عزیز دلم

نزار اختیار اعصابتو دیگران دست بگیرن. حتی اگه اون حسود عمدا خواسته باشه تو رو ناراحت کنه، تو چرا باید ناراحت بشی؟ اهمیت نده! بی خیال

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
عزیز دلم نزار اختیار اعصابتو دیگران دست بگیرن. حتی اگه اون حسود عمدا خواسته باشه تو رو ناراحت کنه، ...

سعی میکنم اهمیت ندمم

مرسیی ک‌ توام خوب کردی حالمووو♥️