2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به وای فای هم وصل نمیشه ینی؟

میشه ولی نداریم..

مجبورم با نقطه اتصال بشم 

بابا هر دوما یکبار باید خط عوض کنی 

هر شناسنامه ام فقط 10 تا میتونی خط بگیری پشیمونیه

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

راضی هستی؟ من ایفون پرو15 گرفتم میخوام 13 بگیرم خیلی چرته 15 پرو  اصلا نمیشه نت داش

عاقااا منم الان ۱۵ پرو دارمم دنبال فروششم، دوربینش عالیه ولی

قبلش ۱۳ پرو داشتم که دادمش به همسرم، همسرم گف ایفون دوسندارم دیگه فروختم براش سامسونگ s23اولترا خریدم

من گوشیم صفحه منحنیه راستش زرت و زرت خراب میشیعنی اگه گارد در بیاری گلس داغون شده اما در نیاری خوب میمونه 

ولی باااازم گلس بگیر حتی اگه قراره پر حباب بشه

محافظ لنزم اره بگیر

عاقااا منم الان ۱۵ پرو دارمم دنبال فروششم، دوربینش عالیه ولی قبلش ۱۳ پرو داشتم که دادمش به همسرم، ه ...

توهم مثل منی پس..

حالا زیاد با 13 پرو نداره که درسته؟

میشه ولی نداریم.. مجبورم با نقطه اتصال بشم  بابا هر دوما یکبار باید خط عوض کنی  هر شناس ...

کلا آیفون تو ایران داره از رده خارج میشه.. چون تا چن سال دیگه همین 13 ها هم سلامت باتریشون میاد پایین و دیگه کسی با قیمت خوب ازت نمیره

همین گوشی که اسی گرفته عالیه اونو بگیر

توهم مثل منی پس.. حالا زیاد با 13 پرو نداره که درسته؟

چراا ی کوچولو داشت من مقایسه کردم، خیلییی کیفیت ۱۵ خوبه اما خب بحث انتن اذیت کنندس

موندم s24 قیمتش از ۱۵ بیشتره اما ریجستر شده ولی ۱۴_۱۵ نه

چراا ی کوچولو داشت من مقایسه کردم، خیلییی کیفیت ۱۵ خوبه اما خب بحث انتن اذیت کنندس موندم s24 قیمتش ...

من شهریور ماه مرم از ایران پس نگه اش دارم؟ بنظرت

کلا آیفون تو ایران داره از رده خارج میشه.. چون تا چن سال دیگه همین 13 ها هم سلامت باتریشون میاد پایی ...

من ۱۳ پرو ۲ سال دستم بود باطریش شد ۸۲ درصد چن وقت پیش فروختمش، گوشی خودش نو نو بدون خط خطش اما باطریش خیلی زود میاد پایین

من شهریور ماه مرم از ایران پس نگه اش دارم؟ بنظرت

اره ببین من دوهفته هم ۱۳ پرو داشتم هم ۱۵ پرو

مرتب عکس و فیلمارو مقایسه کردم حتی نظرسنجی اینستا هم گذاشتم  تفاوت جزیی بود اما خب مشخص بود ۱۵ جزییات رو بهتر نشون میده، ۱۵ فوق العادس، حالا ک میخوای بری حتما نگهش دار...منک موندنیم بخاطر کیفیتش دلم نمیاد بفروشمش