2777
2789
عنوان

یبوووووست

124 بازدید | 12 پست

یکی از اقواممون سالها درگیر یبوست بوده و فکر اساسی نمی‌کرده براش امروز فوت کرد

دیشب دل‌درد میگیره میبرنش بیمارستان ، می‌فهمن انسداد روده داشته و رودش از بین رفته تقریبا 

عملش میکنن ولی جون سالم به در نمیبره

یه مادر ۴۰ ساله بود

این در حالیه که دوست ۲۲ سالم ۶ ماه تا دم مرگ پیش رفت ، دقیقا به همین دلیل و الان ۲/۳ رودشو برداشتن،  شده ۳۷ کیلو

بچه ها این یبوست واقعا شوخی بردار نیست 

خیلی مواظب خودتون باشین 💕

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یه فلاکس کوچیک  چای ، قهوه ، نسکافه یا هرچی ک درست میکنید بزارید پیش خودتون و تا شب بخورید اگه یبوست داشته باشید برطرف میشه اگه نداشته باشید ک هم دیگه نمیگیرید و اینکه تو این هوای سرد هم میچسبه

روزی یه فلاکس کوچیک  چای ، قهوه ، نسکافه یا هرچی ک درست میکنید بزارید پیش خودتون و تا شب بخورید ...

جالب بود

سه نفر از این کاربری استفاده میکنن [اتحاد جماهیر تعلیق شدگان] نی نی یار عزیزم با تعلیق این کاربری سه نفرو از نون خوردن میندازی 💔 

وای من همش یبوست دارم😰😰😰

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

سلام عزیزم قهوه به نظرم یبوست کننده اس 

ب روی ماهت

والا بیشتر منظورم مایعات گرم بود  خودم سه هفته بود یبوست داشتم چون اصلا آب نمیخوردم بسکه هوا سرد بود

دیگه یروز چای سبز یروز قهوه یروز دمنوش گل محمدی ی فلاکس درست میکردم و تا شب ک تموم میشد میخوردم ب صب نکشیدع کامل رفع میشد (خرما هم چون کلی فیبر داره خیلی تاثیر داره برای رفعش )

کرونا دلتا نگرفته بودن ؟

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

ب روی ماهت والا بیشتر منظورم مایعات گرم بود  خودم سه هفته بود یبوست داشتم چون اصلا آب نمیخوردم ...

دستشویی تون حیاطه؟؟

من اهل دمنوش و اینا نیستم چای هم یا نمیخورم یا کم میخورم