2777
2789
عنوان

بچه ها بياييد امشب براتون دعاى توسل ميخونم 🤲💚

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 111 پست

@امام_رضاجانم  

@ونوستونم  

@دلسترسرد۲  

@هر_سقوطی_پایان_نیس  

@سوپرایزخدا  

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نخودچی1403  

@نخودسیاه  

@پنجره_شاهد_است  

@نازنین1372  

@جیگرررررررررررر  

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

@دختر_رئالی  

@جوجه_کوکی  

@کینگ_استار  

@سمانهسمانه  

@x3  

@hosnayemaman  

@f_mehr  

@تاپ_تاپ_خمیر  

@میرم_بالاتر_حتما  

@مههههر‍ 

عزیزم ،اسمم مریمه 

تو رو خدا یادم کن داروهام معده م  زود جواب بده خوب بشم  ،افسردگیم خوب بشه حال روحیم برگرده،تو رو خدا دعا کن بچه هام و همسرم عاقبت بخیر وسلامت باشن که جز خدا و همسرم وبچه هام کسی وتو دنیا ندارم نه پدرومادر نه خواهر برادر 

لطفا فراموشم نکن تو بیماریم فهمیدم هیچی با ارزش تر از سلامتی نیست .

لطفا اگه زحمتی نیست برای آموزش مادرمم دعا کن مادرم خیلی مظلوم از دنیا رفت با این که هم باردار بود هم یه بچه نوزاد داشت با دل پر از غم از دنیا رفت از این دنیا که خیری ندید دعا کن اون دنیاش خوب باشه 

انشالله حاجت روا بشی برات ایت الکرسی می خونم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

قبول باشه عزیزم 💙 ب نیت منو دوستمم بخون لطفاً 🥲 🙏🌹 @مادرشوهر_مریم_مقدس     منم ...

مرسی خوشگلم

به حق امام جواد حاجت روا بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚💫

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اسی جون حاجت روا شی به حق جواد الائمه

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله ح و دختراش و م و خانوادش و ع و خانوادش و اون یکی میم و خانوادش و م و ا و ب و ن و م و (ک و خواهر و برادراش)  انشالله تقاص همه ی بدیایی که کردن در حقم پس بدن و انشالله هیچ وقت خیر و خوشی و عاقبت به خیری و رزق و روزی و سلامتی و آبرو نبینن😭🤲💔تو رو قرآن دعا کن زجر کش بشن و خیلی زود بمیرن امسال💔🤲😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای این دوستانمم بخون لطفا

@معدهعصبی  

@۰۰۰۰نوران۰۰۰۰  

@وحشی_تر_از_بافقی_ام  

@نازقولک  

@چیچاپپپپ  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اسی جون حاجت روا شی انشالله

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم خیلی خیلی خیلی خوشبخت و خوشحال و موفق و آبرو دار و سالم و پولدار و محبوب بشیم انشاالله 🙏🥺😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم و داداشام هممون دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭

انشالله من و آجیم امسال و داداش بزرگم سال ۱۴۰۳ و داداش کوچیکم وقتی دبیرستان تموم کرد حتما قبول شیم هممون دبیری یا آموزگاری و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال  ازدواج خیلی عالی کنم و اصلا پشیمون نشم از ازدواجم و شوهرم خیلی پولدار و خوش اخلاق و ظاهرش عالی باشه و قد و هیکلش عالی باشه و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض نباشه و خانواده دار باشه و همه چی تموم باشه و کنارش واقعاخوشبخت و خوشحال شم و هیچ وقت شوهرم زن دوم نگیره انشالله😭💔

تو رو خدا خیلی دعام کن اونایی که ولم کردن بهم برگردن امشب و انشالله همه چیشونو از دست داده باشن و خیلی پشیمون باشن که منو از دست دادن 😭💔

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم  و دامادمون خیلی خوب و مهربون و خوش اخلاق و دست و دلباز با من عزیزانم از همه لحاظ عالیییی شن و هیچ وقت زن دوم نگیرن اصلا😭💔

@دوردونهآقام