اسی جون حاجت روا شی انشالله
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم خیلی خیلی خیلی خوشبخت و خوشحال و موفق و آبرو دار و سالم و پولدار و محبوب بشیم انشاالله 🙏🥺😭
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم و داداشام هممون دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭
انشالله من و آجیم امسال و داداش بزرگم سال ۱۴۰۳ و داداش کوچیکم وقتی دبیرستان تموم کرد حتما قبول شیم هممون دبیری یا آموزگاری و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال ازدواج خیلی عالی کنم و اصلا پشیمون نشم از ازدواجم و شوهرم خیلی پولدار و خوش اخلاق و ظاهرش عالی باشه و قد و هیکلش عالی باشه و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض نباشه و خانواده دار باشه و همه چی تموم باشه و کنارش واقعاخوشبخت و خوشحال شم و هیچ وقت شوهرم زن دوم نگیره انشالله😭💔
تو رو خدا خیلی دعام کن اونایی که ولم کردن بهم برگردن امشب و انشالله همه چیشونو از دست داده باشن و خیلی پشیمون باشن که منو از دست دادن 😭💔
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم و دامادمون خیلی خوب و مهربون و خوش اخلاق و دست و دلباز با من عزیزانم از همه لحاظ عالیییی شن و هیچ وقت زن دوم نگیرن اصلا😭💔