2777
2789
عنوان

خیانت

133 بازدید | 5 پست

میخوام فقط یه چیزی بگم بهتون

هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت وارد زندگی هیچ زنی نشدی خراب نکنید زندگی کسیو هیچ وقت هیچ وقت به هیچ زنی ظلم نکنی نگید ای بابا من نباشم شوهرش میره با یکی دیگه هیچ وقت این کارو نکنید 

بیاید یکم ما زن ها پشت هم باشیم 

کاش بفهمیم 

کاش یادبگیریم 

کاش پشت هم باشیم 

به هم دیگه خیانت نکنیم 

کاش کاش کاش 

کارما داره وقتی زندگی یکیو‌خراب کنیم حتی اگه زندگیش خراب نشه یه روزی کارماشو‌پس میدیم👌😔😞🖤🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت شاخ دم نداره..اگه مرد ب زنش توجه نکنه زنش میره و برعکس... من ندیدم زوج باهم باشن به هم توجه ک ...

میتونن طلاق بگیرن تا دل بشکنن.من اول زندگیم خیانت دیدم اونم یه زن بچه دار متاهل الان دارم با نفرت تایپ میکنم

بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل میکنیم،دردایی که خیلی بزرگتر از قد و قواره ماست.هیچوقت حق انتخابی براشون نداشتیم.زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه.دردایی که هر بار از خودت میپرسی چرا من؟و هر بار جوابی که هیچوقت پیدا نکرد اینه که غمگین و غمگینترت میکنه💔💔
خیانت شاخ دم نداره..اگه مرد ب زنش توجه نکنه زنش میره و برعکس... من ندیدم زوج باهم باشن به هم توجه ک ...

شوهر من از توجه بیش از حدم خیانت کرد

بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل میکنیم،دردایی که خیلی بزرگتر از قد و قواره ماست.هیچوقت حق انتخابی براشون نداشتیم.زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه.دردایی که هر بار از خودت میپرسی چرا من؟و هر بار جوابی که هیچوقت پیدا نکرد اینه که غمگین و غمگینترت میکنه💔💔