2777
2789

سرامتحانای دانشگاه سه نفرشونمربا توضیحات من ک از قبل از ازمون میدادم نمره میگرفتن

ینی کل جزوه رو سه ساعت قبل از ازمون کامل به زبپن عامیانه براشون توضیح میدادم

درحدی پررو شده بودن ک دیگ کلا نمیخوندن میگفتن تو بخون توضیح بده

منم میدادم

این ازمونو فردا دارم و اصلا حوصله خوندنشو ندارم گفتم فردا قبل از امتحان یه نگاه میندازم

حالا هی پشت سرهم زنگ پشت زنگ ک بخون ویس بفرست تو گروه

مگ من بیکارم بشینم از هرصفحع ویس بگیرم توضیح بدم واسشون

حوصله اینکارارو داشتم ک میشستم میخوندم

دلمم نمیخواد بهشون نه بگم چون رفیقیم از یه طرفم حس سواستفاده گرفتم

بنظرشما چیکارکنم

نزار سوارت شن

بخون

نگو خوندی 

بزا خودشون مجبور شن بخونن

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد پشت سرهم زنگ و پیام دادن ک الان بخون توضیح بده

بزا سایلنت گوشیتو صب بگو ببخش خواب بودم

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

بگو فردا مھمان داریم وقت نمیکنم بخونم ہمونایی ک سر کلاس یاد گرفتمو مینویسم یا بگو وقت نمیکنم بخونم مجبورم بین کمک کردن ب مامانم اگر شد چند صفحہ چند صفحہ تو تایمایی ک بیکارم بخونم یا یا اینکہ بگو فقط در حد کلیات میتونم کمک کنم (چون کلیات ھست امتحانو خوب نمیدن یاد میگیرن بخونن)یا اگر سوالی داشتین رفع اشکال وگرنہ امکان اینکہ کامل توضیح بدمو شرمندہ

ببین یه چیز بهت میگم

من الان ارشدم تجربه کلی هم رفاقت دانشجویی دارم از زمان لیسانس

ولی بهت میگم رفیق دانشگاهی رو هیچ جای زندگیت اولویت نده

خود من یه بار به یکیشون کمک کردم،ترم بعدش سر پروژه متلبم مشکل داشتم حاضر نشد سه خط کد رو بهم کمک کنه

کلا بهشون هیچ کمکی نکن

فقط وقت کافه و مهمونی به دردت میخورن و تمام.

یعنی فک کن چه آدمایین که من الان که ارشدم حتی کوچکترین چیزیو دلم برنمیداره براشون توضیح بدم...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین یه چیز بهت میگم من الان ارشدم تجربه کلی هم رفاقت دانشجویی دارم از زمان لیسانس ولی بهت میگم رف ...

دقیقا عزیزم

منم بابت همین مسائل حس میکنم زیادی دیگه بهشون رو دادم

اولاش بخاطر تسلط خودم توضیح میدادم

بعدش میبینم تبدیل به وظیفم شده انگار