2777
2789

پدرم کانسر روده داشت و عمل شد و خداروشکر چهار بار شیمی درمانی شد و همه چی عالی بود اینبار توی آزمایش خونش گفتن پلاکتش کمه دوباره تکرار کنه ممکنه اشتباه باشه یا خطرناکه و نشونه ی سرطان نباشه؟😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید میپرسم علائم پدرتون چی بود که متوجه شدند سرطان رودست؟ چجوری متوجه شدند؟ 

پدرم یکی دوباری خون توی مدفوع داشتن و سه ماهی بود میگفت پهلوم درد میکنه موقع غذا خوردن کونولوسکوپی و اسکن رنگی داد و گفتن کانسر هست

پدرم یکی دوباری خون توی مدفوع داشتن و سه ماهی بود میگفت پهلوم درد میکنه موقع غذا خوردن کونولوسکوپی و ...

پدرتون پاتولوژیشون رو دیدم.. لنفش درگیر نبود.. استیج ۲ هستن.. انشالا خوب میشن.. من همسرم استیج ۳ هست با شرایط پدر شما فقط ۳ لنفش درگیره

پدرم یکی دوباری خون توی مدفوع داشتن و سه ماهی بود میگفت پهلوم درد میکنه موقع غذا خوردن کونولوسکوپی و ...

پلاکت و گلوبول سفید اگر بیاد پایین بدنش کشش شیمی رو نداره برای همین نباید بیاد پایین و اندازه میگیرن.. نگران نباش ..دکترش حتما چاره میکنه

پدرتون پاتولوژیشون رو دیدم.. لنفش درگیر نبود.. استیج ۲ هستن.. انشالا خوب میشن.. من همسرم استیج ۳ هست ...

بله درگیر نبود شکر خدا

انشالله خدا هرچه زودتر شفاشون بده 

پلاکت و گلوبول سفید اگر بیاد پایین بدنش کشش شیمی رو نداره برای همین نباید بیاد پایین و اندازه میگیرن ...

ممنون عزیزدلم شیمی درمانی هم اخراشه دو جلسه اش مونده 

نگران اینم که نکنه سرطانش برگشته😭