2777
2789

پوشیدم خیلی سبک و راحته و الویتم راحتیش بود الان طرحش بنظر شما چطوره ؟؟؟دم دستی نیست ؟؟؟

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂  خب کلا از کفش بیا بیرون مثلا کمربند یا چیز بهتر بخر

کادو نیس که لازم داره بمن گفته بخر اما از طرحش ازم نپرس هرچی خواستی بگیر فقط راحت باشه😂 منم نمیدونم چی بگیرم احتمالا دمپایی پلاستیکی بخرم راحته 😂😂😂

کادو نیس که لازم داره بمن گفته بخر اما از طرحش ازم نپرس هرچی خواستی بگیر فقط راحت باشه😂 منم نمیدونم ...

😂😂 

کفش طبی براش بخر 

اما خب گرونه اگه از اینا هم خواستی بخری قشنگ یکم به تخته اش فشار بیار ببین انعطاف پذیره یا نه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
😂😂  کفش طبی براش بخر  اما خب گرونه اگه از اینا هم خواستی بخری قشنگ یکم به تخته اش فشار ...

کفش طبی کجاها دارن ؟؟؟میسازن یا آمادس ؟دیگه از شیش میلیون که گرونتر هست ؟کفش گرونم پاشو کامل زخم میکنه بس راه میره و سرپاست🥲

کفش طبی کجاها دارن ؟؟؟میسازن یا آمادس ؟دیگه از شیش میلیون که گرونتر هست ؟کفش گرونم پاشو کامل زخم میک ...

میتونی سفارش بدی اما تو بازار و اینا بگردی اکثرا هست دیگه فکر کنم از دو میلیون شروع میشه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم