2821
2789

از خدا دلگیرم میخوام بدونم چرا اوضاع اینجوریه یعنی اعصاب ندارم اصلا

من از بچگی نماز میخوندم روزه هامم میگرفتم ولی الان اینجوزی شدم که چرا باید بخونم اصلا تصمیم گرفتم کنار بزارم نماز خوندنو

میخواستیم بریم کربلا بهشون گفتم نن نمیام چرا وقتی اعتقادی ندارم باید پاشم برم

هرچی بیشتر ب خدا فکر میکنم بیشتر ازش ناامید میشم :)

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به این فکر  شاید یک درصد جهنمی وجود داشته باشه  چطور ترک واجبات  رو میخوای جواب بدی ...

من با خدا خیلی حرف دارم 

اون ک بهرحال زورش بیشتر از ماس اولو اخرش داریم عذاب میکشیم چ فرقی داره

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

😊خدا هرگز ناامیدمون نمیکنه راستی به نماز خوندن توهم احتیاجی نداره من نماز نمیخونم ولی همیشه حضور خدارو تو قلبم حس میکنم❤

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️

استفغفار کن

اول و اخر خداس، از خدا دور نشو

این دنیا دار بلاس، یعنی جایی که ادما امتحان میشن یکی با فقر یکی با مریضی یکی با بچه و ... خلاصه هرکسی به نوعی، اصل اون دنیاس که رو سفید از امتحانا اومده باشیم بیرون

در همه حال الهی شکرت، الحمدلله

چرا چی شده مگه؟  مطمئنی تقصیرای خودت و بقیه رو گردن خدا ننداختی؟

نمیدونم کلا  درک نمیکنم چرا باید ب خدا اعتقاد دلشته باشم و ایمان بهش داشته باشم

خدا مگ خودش بی نیاز نیست از هرچیزی حالا برفرص مارو افرید اشتباهامونو ثوابامونو بهمون داد 

رفتیم اون دنیا مث ادم زندگی کردیم یا عذاب کشیدیم تهش ک چی ؟ اصلا اخرش ک چی؟ از اول چرا ب وجودموت اورده مگ نمیگ بی نیازه پس چرا نیاز داره ک ما بهش نیاز داشته باشیم

من از وجود داشتنم ازش گله دارم

ولی من میگم وقتی اومدی اینجا در موردش تاپیک زدی و گوشه ی دلت بهش فکر میکنی یفنی هنوز هم خدا و اهل بی ...

اگر انقدر براش اهمیت دارم معلومه کمک میکنه

ولی خب بعید میدونم چون این مدت فقط دور شدنه بوده 

استفغفار کن اول و اخر خداس، از خدا دور نشو این دنیا دار بلاس، یعنی جایی که ادما امتحان میشن یکی با ...

خب چرا اصلا ب وجود اورده ک اصل و اخرش چی باشه 

من نمیخوام  هیچدقت بودم پیخواستم همیشه نباشم

اگر کلا نبودم ن جهنمی بود ن بهشتی ن عذابی بود ن امتحانی 

منم خیلی بدبختی رنج گرفتاری کشیدم افسردگی و …اینا ولی در هرحالت سعی میکنم نملز اینا رو بخونم خدا نگه ...

منم تا الان کنار نزاشتم ولی الان گفتم چرا ب کاری ک اعتقادی. ندارم عمل کنم

اگر انقدر براش اهمیت دارم معلومه کمک میکنه ولی خب بعید میدونم چون این مدت فقط دور شدنه بوده 

معلومه سختی کشیدی اشکال نداره این نیز بگذرد. منم این حالو تجربه کردم‌ البته من چیزیو ترک نکردما ولی حس دلگیری داشتم ولی خودشون درست کردن. توام همه چیو بسپار دست خدا. مهربون تر ازین حرفاست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز