2777
2789

ناراحتیمو توجمله ها نمیتونم بیان کنم..خیای ناراحتم...وزارت بهداشت.‌‌

دوسال تلاش بارتبه کتبی ۱۶ هیچ شد.‌‌برای دومین بار.‌‌‌

من چطور خودمو الان جموجورکنم برا سال بد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر علاقه داری به دکتری گرفتن چ سودی داره برات

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ببین ايراداتت چی بوده، تلاش کن تا سال بعد برطرف کنی، به خواست خدا قبول میشی، جوینده یابنده است، و ای ...

اصلا خوب نیستم..اصلا..

دل دماغ ندارم...بشینم دوباره بخونم ..ی ترس عجیبی گریبان گیرم شده...ک چون من علوم پایه ام جایی تووزارت بهداشت ندارم

مصاحبه.. ک فقط یدونه مقاله داشتم بدون ایمپکت.. با۴تا کنفرانس زبان نداشتم ایسگاهارو ضعیف رفتم جلو ...

ببین اینهایی که وزارت بهداشتی هستن، از هر مساله کوچیکی مقاله مینویسن، اونهم با ایمپکت های عجیب غریب!

یکم کارت سخته ولی بنظرم بازم تلاش کن، ای کاش میپرسیدی ببینی رقیبات چه شرایطی و چندتا مقاله داشتن

ببین اینهایی که وزارت بهداشتی هستن، از هر مساله کوچیکی مقاله مینویسن، اونهم با ایمپکت های عجیب غریب! ...

مقاله الان شروع کنم بنویسم تاسال بد چاپ نمیشه باز...ایمپکت دارش..آبان سال بعد آزمون هستش

سلام. ببین من دارم دکتری میخونم. و به نظرم بیخود ترین کار ممکنه . نه به سوادت چیزی اضافه میشه و نه قراره اتفاق خاصی برات بیفته . واقعا پیشنهاد  میکنم دنبال کار و زندگیت باش و وقتتو توی دانشگاه تلف نکن. البته امیدوارم اگه واقعا دوس داری بهش برسی. 😍

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون
من ۳۱ سالمه خسته شدم از دوییدن و نشدن و نرسیدن

منم سی سالمه.. واقعا بهت بگم فرسودگی و اعصاب خوردگی توی دکتری انقدر زیاد هس که من کاملا روحیم داغون شده. واقعا دکتری خوندن رو به هیچ کس توصیه نمیکنم مگه اینکه مطمعن باشه هیئت علمی میشه یا استفاده درست حسابی میتونه ازش بکنه. وگرنه اصلا ارزش نداره

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون