2821
2789
عنوان

زشته اگه من نرم؟

214 بازدید | 16 پست

من خیلی دوست دارم عروسی یا مهمونی که دعوت میشم لباسای شیک و زیبا بپوشم چون فامیلای شوهرمم خیلی شیک پوشن ولی متاسفانه من شغل ندارم و همسرمم معلمه و بودجش نمیرسه برام خرید کنه و خانواده خود همسرم ببینن من خیلی به خودم میرسم ناراحت میشن . چند نفرم تو فامیلای همسرم نامزدن و بعدا عروسیشونه میخوام همسرمو بفرستم خودم نرم به بهانه های مختلف کار زشتیه به نظرتون ؟؟ آخه واقعا دلم نمیخواد ساده باشم چون اونا نیستن و منم واقعا خجالت میکشم پیششون😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به خونواده همسدت نداشته باش

اگه واقعا خودت دوس داری بری و به خودت برسی و شرایطشم داری برو

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://ninisite.co/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

هیچ وقت جاهای دعوتی همسرتو تنهانذار بره همیشه همه جاباهم برید واینکه زندگی هرکسی بخودش مربوطه اگه لباسای این اون میبینی ناراحت میشی نرو وگرنه زندگی هاباهم متفاوته قرارنیست لباس میلیونی میخره شماهم بخری غصه نخور شماهم توزندگیت یه چیزهای باارزشی داری که بالباس گرون پول نمیشه مقایسه کرد

هیچ وقت جاهای دعوتی همسرتو تنهانذار بره همیشه همه جاباهم برید واینکه زندگی هرکسی بخودش مربوطه اگه لب ...

نه گلم من اصلا برام مهم نیست من فقط میخوام مرتب و شیک باشم حداقل