یسناجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 1431 عنوان زمین رایگان برای چهارفرزند 113 بازدید | 2 پست کسی اطلاعی داره از این طرح یا ثبت نام کرده ؟کسی که که قبلا مسکن ملی ثبت نام کرده می تونه تو این طرح شرکت کنه؟هر دو بهش تعلق میگیره؟لطفا اگرتجربه ای داریدبگید برای یه نفر می خوام بدونم بهش بگم ممنون... 🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔 1402/11/01 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یسناجووون مدیر استارتر عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 1431 بودن ازاطرافیانتون که ثبت نام کرده باشه قبلا هم مسکن ملی داشته باشه 🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 20104 بودن ازاطرافیانتون که ثبت نام کرده باشه قبلا هم مسکن ملی داشته باشه سلام عزیزم بله من ثبت نام کردم دوسه ماهی میشه فعلا که خبری نیست بلهاگه سه سال از ثبت نام مسکن ملیت گذشته باشه میتونی برا طرح زمین رایگان ثبت نام کنی فدای چهارتادخترام😍قربون سه تاپسرام😍دورهفت تاتون بگرده مادرتون😍