2777
2789
عنوان

ابن تایپک اجنه چرا اینجوریه؟

122 بازدید | 9 پست

چرا همشونو براشون ارتباط با اجنه عادیه و حرف اسی رو منطقی مبینن

چرا من فک میکنم اسکول شدم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

میشه یه کیس مطالعه سلامت روان ازش درآورد😂

بیان مسئله: گسترش شیزوفرنی در ایرانیان چگونه است؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو به وجود جن اعتقاد نداری؟ به روح چی؟😉

دارم ولی ارتباط و عادی حساب کردن ارتباط باشون برام عجیبه😬

میشه یه کیس مطالعه سلامت روان ازش درآورد😂 بیان مسئله: گسترش شیزوفرنی در ایرانیان چگونه است؟

حق گفتی چقدر هم بعضیا باهشون در ارتباطن.آقا مگه مسلمون نیستیم ت قرآن مگه از ارتباط آدمی با جنیان منع نشده

وارد نی نی سایت میشم انگار یه دنیای دیگه اس همه چی عادیه از کتک خوردن زن بخیر تا فحاشی و بی حرمتی حتی به پدر مادر این که با اجنه هم در ارتباطن دیگه موضوع نادری نیست 😁😁سرزمین عجایبه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
حق گفتی چقدر هم بعضیا باهشون در ارتباطن.آقا مگه مسلمون نیستیم ت قرآن مگه از ارتباط آدمی با جنیان منع ...

اصلا منع هم نشده باشه بگه روابط آزاد.

مگه دیدن جهان غیرارگانیسم به همین سادگیاست؟ مگه تو همون قرآن نگفته بین این دوتا جهان پرده‌ای هست؟

فکر نکنم حتی علامه جوادی آملی و بهجت هم با اون همه کرامات چنین ادعاهایی داشته باشن که این آدما دارن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اصلا منع هم نشده باشه بگه روابط آزاد. مگه دیدن جهان غیرارگانیسم به همین سادگیاست؟ مگه تو همون قرآن ...

اره منم همین برام عجیبه طرف میگه میان به خوابم بم اطلاعات میگن

بابا خود پیامبر هم در این حد نبود دیگه😅