2777
2789

برای خانه دار شدن و اگر صلاحم هست بچه دار شدن من هم دعا کنید. 

الهی، خدای مهربانم، با اینکه امروز دلم شکست و درمانده شدم ولی باز هم دعا میکنم به همه مریضها شفا و به همه درمانده ها نظری از رحمت و احسان عنایت بفرما، و حوائج دنیا و آخرتمون رو اجابت بفرما، خدایا مگر بجز تو چه کسی رو داریم تا بهش پناه ببریم..

«الهی و ربی من لی غیرک»

« ِالَهِی إِنْ أَخَذْتَنِی بِجُرْمِی أَخَذْتُکَ بِعَفْوِکَ وَ إِنْ أَخَذْتَنِی بِذُنُوبِی أَخَذْتُکَ بِمَغْفِرَتِکَ وَ إِنْ أَدْخَلْتَنِی النَّارَ أَعْلَمْتُ أَهْلَهَا أَنِّی أُحِبُّکَ»

خدایا اگر مرا به جرمم بگیری، عفوت را می‌گیرم. اگر به گناهانم نگاه کنی. به مغفرتت می‌نگرم و اگر مرا وارد آتش کنی همه اهل آنجا را آگاه خواهم ساخت که من تو را دوست داشتم.»

«.اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الذُّنُوبَ الَّتی تَهْتِکُ الْعِصَمَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الذُّنُوبَ الَّتی تُنْزِلُ النِّقَمَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الذُّنُوبَ الَّتی تُغَیِّرُ النِّعَمَ اَللّهُمَّ اغْفِرْلیَ الذُّنُوبَ الَّتی تَحْبِسُ الدُّعاَّءَ اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الذُّنُوبَ الَّتی تُنْزِلُ الْبَلاَّءَ اَللّهُمَّ اغْفِرْلی کُلَّ ذَنْبٍ اَذْنَبْتُهُ وَ کُلَّ خَطَّیئَةٍ اَخْطَاْتُها»

خدایا به کرمت گناهانی را که آبرویم را می‌ریزد ببخش. خدایا به دانایی‌ات گناهانی را که بلاها و کیفرها را فرو می‌بارد ببخش، خدایا به مهربانی‌ات گناهانی را که نعمتها را دگرگون می‌سازد ببخش. خدایا از من گناهانی را بیامرز که دعاهایم را حبس کرده‌اند و باران بلا بر من می بارند.

یا أَمَلِی وَ بُغْیتِی وَ یا سُؤْلِی وَ مُنْیتِی فَوَعِزَّتِک ما أَجِدُ لِذُنُوبِی سِوَاک غَافِرا وَ لا أَرَی لِکسْرِی غَیرَک جَابِرا

ای آرزویم، ای مرادم. ای خواسته و امیدم. به عزت و سوتت سوگند برای گناهانم آمرزنده‌ای جز تو نمی‌یابم. و برای دل‌شستگی‌هایم جبران کننده‌ای جز تو نمی‌بینم.

هَارِبٌ مِنْکَ إِلَیْکَ رَاجٍ أَحْسَنَ مَا لَدَیْکَ مُعَوِّلٌ عَلَی مَوَاهِبِکَ مُفْتَقِرٌ إِلَی رِعَایَتِکَ‏

از تو بسوی تو می‌گریزم به امید و باور آنچه نزد توست بهتر است و بر همه  بخششهایت اعتماد دارم و به رعایت و نظر تو محتاجم...

برای من خواهش میکنم دعا کنید بچه دار نمیشم زندگیم داره میپاشه 😭

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

انشااله به حاجاتت میرسی گلم.

نماز حضرت خضر

نماز حضرت محمد در روز پنج شنبه

نماز حاجت حضرت علی

نماز حاجت حضرت محمد

نماز حضرت زهرا

نماز استغاثه به حضرت زهرا 

این نماز ها رو از روز چهار شنبه شروع کن و هر روز یکی رو بخون، اگر توانشو داری هر روز دو تا بخون. معجزه میکنه. بعد بشین و منتظر حاجتت باش که روا شدست انشااله.

شرح هر کدوم در اینترنت هست که چه نحو خونده میشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشااله به حاجاتت میرسی گلم. نماز حضرت خضر نماز حضرت محمد در روز پنج شنبه نماز حاجت حضرت علی ...

مرسی جگرم خونه فقط حمد میخونم براتون دیگه چندروزه بس اشک ریختم نایی توبدن ندارم واقعا

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
مرسی جگرم خونه فقط حمد میخونم براتون دیگه چندروزه بس اشک ریختم نایی توبدن ندارم واقعا

عزیزم‌ این عکسها رو که برات فرستادم رو دقیق یکی یکی بخون و انجام بده. مربوط به کسی هست که تخمک لازم برای بارداری طبیعی رو نداشته ولی با این دستور که به نظر من هم کاملا درست هست و واقعا این گیاهی ها جواب میدن تونسته همون ماه باردار بشه. 

من هم هفت سال بود باردار نمیشدم، یک ماه فقط به بخشی از توصیه های گیاهیش عمل کردم و تستم مثبت بود ولی نموند. این بار دقیق تر انجامش میدم

این دستور رو اجرا کن، ظرف دو ماه باردار میشی

۱- صبح ها ناشتا دارچین و عسل رو قاطی کن و بخور و خوب بزار جذب زبونت بشه و بعد قورت بده. یک قاشق عسل طبیعی با یک قاشق چایخوری دارچین باشه

۲- از روز ۵ تا ۲۱ پریودی بومادران، پنج انگشت، رازیانه،و تخم هویج فرنگی رو هر روز ساعت ۳ و ۹ شب دم کن و بخور و یا پودرشون کن اینها رو در آسیاب و کمی از پودر هرکدوم رو با کمی آب قورت بده سر ساعت ۳ و ۹ شب

۳- عرق رازیانه و عرق بومادران رو سر ساعت ۴ و ۱۰ شب از هر کدم یه استکان بخور و یا بعد از همون دمکرده گیاهی یعنی ساعت ۳ و ۹ بخور 

۴- شب قبل از خواب محلول یا جوشونده صمغ جاوشیر خودت و همسرت نصف لیوان هر شب بخورین

۵- در ۱۴ روز اول پریودی بعد از حموم، روغن سیاهدانه پایین شکم بمال

۶- چایت رو با دارچین بخور 

۷- خرما و گردو زیاد بخور

۸- هر ماه یه قرص ویتامین دی ۵۰۰۰۰ خودت و شوهرت بخورین

۹- هر روز یک قرص آهن و اسید فولیک صبح ها ناشتا بخور

۱۰- هر شب یک قرص کوآنزیم کیو تن بخور تا ۱۴ روز اول

۱۱- هر روز عصر یک قرص امگا ۳ خودت و همسرت بخورین

۱۲- سبزیجات و مخصوصا خورش کرفس با مرغ زیاد بخور و اواخر دورت سوپ هویج زیاد بخور شکمت نرم باشه

۱۳- هفته آخر حموم نکن و یا اگر مجبوری حموم آب گرم نکن با آب خنک حموم کن

۱۴- دو هفته اول هر روز نرمش کن و یا پیاده روی تند انجام بده

۱۵- توکل به خدا کن و سر موعد پریودی مطمئن باش نتیجه گرفتی

۱۶ ساعتت رو کوک کن هر روز و همه رو سر ساعت مشخص انجام بده

۱۷- از روز ۸ تا ۲۱ یک روز در میان اقدام به بارداری کن

۱۸- اگر اینها رو سر ساعت و هر روز انجام بدی و نتیجه بگیری معجزه نیست، بلکه اگر نتیجه نگیری عجیبه

۱۹- ماه بعد چک بی بی مثبتت رو اعلام کن تا منم خوشحال بشم.