2777
2789
عنوان

خانمای عاقل و متاهل بیان،، شما اگه مهمون چند روزه براتون بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 19 پست
بیرون نمیبرمشون چون خرجش با خودمه انگار ی وظیفه باشه اینجوری فکر میکنن اگه بردم بازار انتظار دارم خو ...

😆😆😆

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرا چیزی نمیگن؟ 

نه،ما کلا خودمون زنونه تصمیم،میگیریم حالا یا مردا باهامون میان یا با همسرم خودشون مردونه میرن بیرون یا می‌مونن خونه باهمسرم 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

با اینکه به شدت مهمون دوستم ولی سری اخر که اومدن به خدا رسیدم و شب سوم یواشکی زدم زیر گریه

چون بچه نوزاد داشتم که رفلاکسی و کولیکی بود و شیرخشکی تازه یه زوج بودن کلی کمک میکردن ولی شبها که اصلا خواب نداشتم تا ظرفای شام جمع کنم ناهار فردا رو بزارم بچه شیر بدم خواب کنم و کارای شخصیمو کنماذان صبح بود از اون ور باید بساط چای و صبحانه و ناهار و جمع کنم  تا بیدار نشدن که صبح خنکی بریم بیرونا 

بعدم تا شب بیرون بودیم باز برگرد شام درست کن و بعد باز ادامه 

در کنار بچه داری

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

خودم پیشنهاد میدم و بعد همه با هم حرف میزنیم و تصمیم میگیریم. معمولا میریم بازارهای نزدیک‌ یا اگه هوا خوب باشه پارک و جاهای تفریحی. حداقل یه شبم شام میریم بیرون.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.