2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیگه بچه هات عین دوقلو میمونن عزیزم😂

بدتره🤣همش دارن دعوا میکنن

دوقلو بود باز از پس هم برمیومدن ولی حالا دخترم کوچیک تره

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما هم تو خانواده پدری و هم تو خانواده مادری دوقلو و سه قلو داریم واقعا عذاب کشیدن مخصوصا خاله من سه قلو داره متولد تیر ۱۴۰۰ و یه پسر کلاس دومی از بس سرش شلوغه خیلی کم پیش میاد بره خونه کسی تلفن ها رو هم جواب میده همیشه بچه هاش در حال سروصدا و شیطونی هستن یکی خونه اش بره غریبه باشه در باز نمیکنه خودی باشه هم از خجالت قرمز میشه از بس که بچه هایش از سروکول مهمونا بالا میرن مبلاش شکسته ان و وسایل دکوری همه جمع کرده خلاصه خیلی سخته اصلا فکرشو نکن دوقلو ها هم وضعشون همین جوریه من پسر عمو هام دوقلو هستن ۲۴ ساعت دعوااااا همیشه زخمی هستن

ما هم تو خانواده پدری و هم تو خانواده مادری دوقلو و سه قلو داریم واقعا عذاب کشیدن مخصوصا خاله من سه ...

همش رو مطلعم😍و واقعا عاشق بچه هام مخصوصا دوقلو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما هم تو خانواده پدری و هم تو خانواده مادری دوقلو و سه قلو داریم واقعا عذاب کشیدن مخصوصا خاله من سه ...

مشکلی با دعواشون ندارم

فقط چون دخترم بلد نیست دفاع کنه نگرانشم

وگرنه دعوا که جز لاینفک زندگی و مخصوصا خواهر و برادراس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا اثر میکنه؟ سابقه دوقلویی هم داریم

بله خیلی تاثیر داره 

قرص رو مصرف کن و بعد سونو فولیکول برو ببین چندتا فولیکول غالب داری و اگر ۲ تا بود اقدام کن کلومیفن کلا در هیلی موارد باعث چندقلویی میشه

بله خیلی تاثیر داره  قرص رو مصرف کن و بعد سونو فولیکول برو ببین چندتا فولیکول غالب داری و اگر ...

😍😍😍😍😍آخوند

باشه مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40