2777
2789
عنوان

مادرشوهراتون چطوریه؟؟؟

183 بازدید | 13 پست

ما من بروز ترین لباس کرم 

خیلی به خوردنش و سفرش میرسه 

و خونه و وسایلش از همه بچه هاش باکلاس تره

انگار رقابت داره!

خیلی پز دادن خونه و لباس براش مهمه 

نمیدونم چرا کسی باورش نمیشه!

مال شما چطوریه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر من سنش بالاس و بیمار و اصلا وقت اینکارا رو نداره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مادرشوهر من همه چی رو برای بقیه میخواد😀😀 اصلا خرج خودش نمیکنه کل حقوقه پدرشوهرم دستشه و خرج دخترش و خواهرش و بچه های خواهرش و توی خونه ی باباش و برای زنه داداشش و بچه های داداشهاش، خرج میکنه😀😀😀😀 

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  

مال منم تقریبا همینه

همیشه هفت مغز چرخ شده داره تویخچالش براتقویت و سلامتی

آب مغز استخوون گاو 

ژل رویال

پماد تریاک

و...

بنده خدا خودش و شوهرش خیلی از مردن می‌ترسن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

مال من بنده خدا غذاشم با عصا میمونه درست میکنه دیگه به خودش رسیدنش بماند.کاری به ما نداره معمولیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

به شدت به روز و پایه

ایران زندگی نمیکنه

کلاس یوگا و باشگاهشو مرتب میره

ناخناش و پوستش همیشه رسیده و مرتب

لباساش ست و عالی

خوش رو

مهربون

با سیاست

خوش سفر

مهمون نواز

به قول شوهرم همچین مادرشوهری واقعا پسنده 😁 

سرش تو کارخودشه اهل اینایی ک گفتی اصلا نیست اهل نیش وکنایه نیست فضول ودخالتگر نیست درکل مهربونه هوامو داره حتی پیش بقیه جاریا

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من دفعه های اولی که شوهرم از خودش ویدیو میفرستاد ؛خداشاهده فکر میکردم این دوست دختر داشته و دختره اینارو انتخاب کرده ؛قشنگگگ خونش عین نوعروس همه چی مدرن ؛اصلا یه چیز سنتی ام نداشت باور کنم اینا سلیقه یه زن ۶۰ ساله است😐😐

واقعا خیلی خوبه هیچ وقت ازش بدی ندیدم به اندازه به خودش میرسه عاشق سفر و از همه مهم تر اصلا اهل تیکه انداختن و دخالت این چیزا نیست.

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️