2777
2789

برای چند روز اومدن

مرداولی هی زود زود الکی میگه میریم بقیه دارن برنامه گردش میچینن اون میگه ن بابا میریم و... (بنظرم چون معذبه خجالت میکشه چند روز موندن) ولی میتونه مثل مرد 

دومی چون معذبه گاهی میوه یا یه چیزی بخره ک هو احساس سرباری نکنه هم رو عصاب بقیه نباشه

بنظرتون کدوم رفتار درست تره برای ی مرد

و در مقابل این دو رفتار چ عکس العملی نشان می دین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی رو می‌پسندم و به نظرم درسته 

میتونه یکاری برعهده بگیره انجام بده یا همون کاری که ایشون میکنن یعنی یچیزی بخره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دومی رفتارش درست تره  به خنده ب اولی میگم واا بابا بزار حالا این چندروز ک دور همیم ی تفریحی چی ...

نه بابا از اینا داریم ما هم هر چی میشه میگه ما که میریم البته خسیس هم هستا بخاطر پول خرج نکردن برای دنگ خودشون تر میزد تو دورهمی،به یکی دوبار گفتن ما میریم قانع نیستن

باشه یه بار دو بار نه خزار بار بگه میریم اونم الکی و وسط تشریفات گردش

من یکی میگم هرجور راحتین چون حوصله تعارف بیش از حد ندارم واسه کسیکه تمایلی نداره به رفتن گردش

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
اولی مهمونت باشه چکار میکنی  

اولی خیلی خجالتی واسه همون قبول نمیکنه منم اطرافم همچین کسی رو داشتم انقدر اصرار میکردیم تا قبول میکرد هی میگفتم همیشه کنسل میکنین شما نباشین خوش نمیگذره و از فلانی یاد بگیرین همیشه اینجاست شمام بیاین دیگه و ناراحت میشم ایندفعه نباشین ...😁خلاصه به زور اوکی میکنم که نرن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دقیقا اولی مهمونت باشه چکار میکنی

با مورد اول دوستیم رودرواسی نداریم هر وقت میگه میریم تیکه حرفه که از اینور اونور نثارش میشه🤣🤣🤣ولی اگه غریبه باشه اصرار نمی‌کنیم میزاریم بره