عشق۲قلیون مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 508 عنوان پنج شنبه فیبروز کردم بیاین یک لحظه 92 بازدید | 12 پست آرایشگر بهم گفت تا سه روز نباید آب بخوره بهش منم رعایت میکنم ولی وقتی برم حمام ابروهام یهو پاک نمیشن؟ کسی فیبروز کرده؟ ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر... 1402/11/01 | 09:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 24706 اره تا سه روز نرو.. کرم چشمی هم بمال. صورتتو میشوری اب نخوره بهشون.. عکسشو بزار زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عشق۲قلیون مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 508 یه ذره میریزه و بی رنگتر میشه که بهتره به نظرم می ترسم بشورم مثل روز اولش بشه ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر...
عشق۲قلیون مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 508 اره تا سه روز نرو.. کرم چشمی هم بمال. صورتتو میشوری اب نخوره بهشون.. عکسشو بزار باشه ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر...
عشق۲قلیون مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 508 نه بابا مگه الکیه 🤣 هستین عکس بذارم ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر...
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 24706 می ترسم بشورم مثل روز اولش بشه نه بابا من زدم تا یکماه پرنگ و قشنگ بود الان ۹ماهه زدم هنوز تمیز.. البته دیگه مثل اول پرنگ نیست.. نه یهو نمیریزه نترس. به خورد پوست رفته مثل تتو.. زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بابونهگل عضویت: 1401/08/06 تعداد پست: 24706 مبارک باشه من نفهمیدم فیبروز بهتره یا میکرو هردوش خوبه. زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
عشق۲قلیون مدیر استارتر عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 508 مبارک باشه من نفهمیدم فیبروز بهتره یا میکرو مرسی گلم.. ظاهرن هردو مثل همن ما که دادمان ب آسمان نرسید حداقل دودمان برسد.. هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست.. افسوس که شهریه ای گران دارد... عمــــر...