2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عقدم بگین بمونم یا جدا بشم+سرگذشت عقدمون+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 226 پست
استارتر بشین دوباره متنی ک نوشتیو از اول بخون خدایی منطقی باش تو این متن ی ویژگی مثبت جز پول و ثروت ...

پول مهمه خب یه تاپیک بزن همین الان همینجا بگو پول یا اخلاق همهههه میگن پول یا تهش میگن پولدار با اخلاق

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حتما ازش زودتر جداشو 

پسره حیفه خدایی با این اخلاقی که خودت تعریف کردی گناه داره طفلک ،شاید متوجه نبوده اول چه غلطی کرده اما با جداشدن از ایشون بزرگترین لطف رو در حق ایشون میکنی 

بعد تو بمون و اخلاقت و مال و اموال پدرت و منتظر کیس مناسب خودت باش که باپرستیژ باشن

اوهوم‌میشه بگی

گلم دوستام با کسایی ازدواج کردن ک شوهراشون با صدنفرن و پول ندارن یه لقمه نون ببرن خونه 

ولی شوهرت نگاه ب کسی نمیکنه با سواده پولداره واقعا همه چی تمومه انگار پس دیگه چی باید بخوای از یه مرد که ایشون نداره دلیلی واسه جدا شدنت نیست دیگه خودت بهتر میدونی

حقیقت اینه که شما اگه پولدار هم باشی شدیدا دچار فقر فرهنگی هستی

آدم تازه به دوران رسیده که داشته هاشو به رخ میکشه

شما هرچه سریع تر طلاق بگیری بهتره چون اون پسر بدبخت و‌خانوادش گناه دارن واقعا

تاپیک فیکه  فک کنم پسره هست اومده درد و دل از نامزدش ک حموم نمیره ولی خودشو بزرگ می بینه🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

به خداااا قسم اون حیف شده پیش تو

واقعا بدبخت میشه پسر مردم پیش تو حیفه بذار بره با یکی که قدرشو بدونه 😶😶😶😶😶😶😶

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
گلم دوستام با کسایی ازدواج کردن ک شوهراشون با صدنفرن و پول ندارن یه لقمه نون ببرن خونه  ولی شو ...

خب دوسناتون شاید وصع خونه پدرشونم پایین یا معمولی بوده

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/
حتما حتما ازش زودتر جداشو  پسره حیفه خدایی با این اخلاقی که خودت تعریف کردی گناه داره طفلک ،شا ...

یعنی زدی وسط خال 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
پول مهمه خب یه تاپیک بزن همین الان همینجا بگو پول یا اخلاق همهههه میگن پول یا تهش میگن پولدار با اخل ...

خب شما ک خودت پول داری اون پسره هم گفتی خانوادش مرفه س فعلا دانشجوو اگ میبینی پسر خوبیه پرتلاشههه نگهش دار 

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

اگه واقعی بود که صدرصد روانشناس مراجعه کن،که این حجم خود بینی و وسواسای فکری الکیت حل بشن

تو موهای خودتو میکنی و نظافت شخصیتو رعایت نمیکنی بعد میگی از پسره سر تری؟؟چجوری از نظر فرهنگی بالاتری درحالی که انقد مشکل اخلاقی داری؟:)) بنظرم جداشو و اونو نجات بده

اگه الکی هم بود و پشت این اکانت یه دختر 15 سالس

بازم بنظرم باید روانشناس مراجعه کنی واسه این حجم تخیلات

لی سونگ جوک؟؟:)))