2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عقدم بگین بمونم یا جدا بشم+سرگذشت عقدمون+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 7626 بازدید | 226 پست

حیف همچین مرد عاقلو خوبی ک افتاده دسته توعه احمق من جاش بودم صدطلاقت میکردم با اون ارث بابات بشینی زندگی کنی تا بفهمی ک اونا خریده تو نیستن ک عین سگ باهاشون رفتار کنی دختره بی لیاقت احمق حیف افسوس خوردم بجاش صددرصد اگه شماره ایشونو پیدا میکردم بهش میگفتم این حرفاتو

اوهوم‌میشه بگی

گلم  رک بهت بگم

خیلی آدمها رو از بالا نگاه میکنی،مغرور هستی.با این اوصاف در هر رابطه ای به مشکل میخوری.زندگی مشترک خیلی فراتر از این مقایسه ها است اول رو خودت کار کن کمی نرم باش، دست از توهین وتحقیر بردار اینقدر سخت نگیر،همسر خیلی خوب و همچنین خانواده همسرت نجیب ، آبرو دار و با اصالت هستن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم پول که مال باباته در حقیقت مال باباته ولی تو خودت از خودت هیچی نداری حتی یه اخلاق خوب!

ولی اون همه چی داره واونه که حیف میشه

من از همین الان میدونم که اون قراره چقدر اذیت بشه

دلم براش سوخت

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺

شما فقط پولتون بیشتره 

والا از لحاظ فرهنگی اونا خیلی بالاترن که همچین پسر دسته گلی تحویل جامعه بعد تو دادم و بعد اینکه خیلی محترم هستن که تو رو تحمل میکنن

فک کنم با طلاقت به پسره. لطف میکنی🤣🤣🤣

برو با او بچه پولدارای .. مزدوج شو

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
مامانم میگف میگف اگه جدا بشه ما مشکلی نداریم پیدا میکنیم یه خوب ولی اون غصه میخوره ک خانواده ای مثل ...

خانوادتا توهم میزنید 

سرچشمه افکار تو از خانواده 

اگه انقد راحت مورد پیدا میکنید برا برادرت لازم نبود ۱۵ بار برین خواستگاری جواب رد بهتون بدن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

از حرفات حدس زدم رشته ات چیه 

اولا من نمیدونم ازدواج تون سنتی بود یا دوستی ولی حرفایی که الان میزنی برای دوران خواستگاریه اون موقع فکرت و عقلت کجا بود که الان بعد یه سال تازه میگی نه من پولدار دوست دارم و فلان 

دوما الان خودت بیشتر بی فرهنگی که میخوای بی دلیل طلاق بگیری و چقدر پسره خوب و صبوره که با این همه توهین هیچی بهت نگفته 

سوما خودت همش میگی بابام بابام چیزی داری از خودت ؟ یا حتی پسره وقتی رشته شما دیر بازدهه مگه مجبوری با دانشجو ازدواج کنی اگه پول برات مهمه؟

ممنون که موجبات شادی و خنده مارو فراهم‌ می‌کنی😂😂

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

۵روز یبار رفتن نمیدونم کمه؟

براساس گفته های خودت نامزدته که حیف شده نه شما   ببخشیدا ولی انگار شما یه آدم خودخواه، مغرور ،خود برتربینِ بی نظم هستی 

همه ی آدما مثل هم نیستن که شما یکسره درحال مقایسه کردن هستی از مبل و فرش تا چیزای دیگه 

این مرد خوب و این خانواده آرومی که تو ازشون حرف زدی یه نعمتن که خدا بهت داده قدر بدون و تا ارزشت را پیش همسرت و خانواده اش از دست ندادی به خودت بیا و اخلاق و رفتارت را عوض کن عزیزم  همسرت ازون مردا هست که میتونی یه عمر با خیال راحت بهش تکیه کنی

😐😐😐😐😐😐

دختر جان  خوشی زده زیر دلت 

تو واقعا ب سایت اعتماد میکنی؟

و بخاطر  چیزی ک ممکنه  حتی  الکی باشه زندگیتون  رد به هم نریز

شوهرت شاید  مثه شما پولدار نباشه 

ولی ایمان داره  خدا و پیغمبر حالیشه  آدم سالمه 

خیانت کارم نیس پارت.ی هم نمیره و کلی مزایای دیگه داره

بعد میای میگی من  بهترم!

بنظرم واقعا شوهرت مرد زندگیه 

باهاش بمون و  زندگی کن باهاش

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄