cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان میدونین؟🧐 125 بازدید | 16 پست بچه ها میدونین با نشاسته ذرت چیا میشه درست کرد؟ یه بسته دارم نمیدونم چیکار کنم باهاش اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/11/01 | 02:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshajoonn عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6377 پودینگ شیر و نشاسته ذرت و کاکائو یکم وانیل هم میزنی یکم ب غلظت رسید خاموش میکنی تو ظرفت یه لایه بیسکوییت پتی بور ی لایه از این
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31603 باسلوق غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 پودینگ شیر و نشاسته ذرت و کاکائو یکم وانیل هم میزنی یکم ب غلظت رسید خاموش میکنی تو ظرفت یه لا ... ام چه خوب همیشه پودر اماده پودینگو میخریدم ممنونم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 دسر با شیر مرسی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 باسلوق فک کنم سخت باشه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
roshajoonn عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 6377 ام چه خوب همیشه پودر اماده پودینگو میخریدم ممنونم خواهش میکنم
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31603 فک کنم سخت باشه نه اتفاقا راحت و بدون دردسرتر از هر دسری که فکر کنی غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 نه اتفاقا راحت و بدون دردسرتر از هر دسری که فکر کنی عه پ خوبه میرم از گوگل یاد میگیرم ممنونم ازت گل اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
13narges64 عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 31603 عه پ خوبه میرم از گوگل یاد میگیرم ممنونم ازت گل فدات نوووش جان غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بانوی_جذاب عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2018 حلوا دسرپودینگ زولبیاحتی باهاش میشه خمیرعروسک سازی درست کرداگه چسب چوب بهش اضافه کنی من همیشه کیسه کیسه میخرم نشاسته صنعتی هم هست ولی من خوراکی میخرم مناسبتردربیادچون عروسک سازی دارم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 حلوا دسرپودینگ زولبیاحتی باهاش میشه خمیرعروسک سازی درست کرداگه چسب چوب بهش اضافه کنی من همیشه کیسه ک ... وای واقعا میشه باهاش عروسک درست کرد ؟ چجوری خشکش کنم میشه راهنماییم کنی؟ من علاقه دارم به اینکار تو اینده هم اگ خدا بخواد میخوام پیج بزنم اکسسوری درست کنم با خمیر فیمو اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
بانوی_جذاب عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 2018 وای واقعا میشه باهاش عروسک درست کرد ؟ چجوری خشکش کنم میشه راهنماییم کنی؟ ... آره به اندازه نشاسته چسب چوب ویک یادوقاشق گلیسیرین مخلوط میکنی بعدمیزاری بپزه مرتب هم میزنی تا خامیش گرفته بشه بعد داغ داغ بایدورزش بدی دستت وازلین میزنی ورزمیدی دیگه خواستی رنگی کنی بهش رنگ اضافه میکنی وقتی عروسک ساختی میزاری تاخشک بشه خودش جایی بزارهی نخوای جابجاکنی
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 آره به اندازه نشاسته چسب چوب ویک یادوقاشق گلیسیرین مخلوط میکنی بعدمیزاری بپزه مرتب هم میزنی تا خامیش ... وای خیلی ممنونم ازت 🥲♥️ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸