2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم مهم نیست سر چی

442 بازدید | 25 پست

سر چیزهای بیخود اما این آزارم میده که بهم میگه برو برو طلاق بگیر ن تو دعوا ها چند روز بعد دعوا ک قشنگ اروم شده ینی اصلا بود و نبود من براش مهم نیست شما بودید از این همه بی رحمی دلتون نمی‌گرفت ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم می‌گرفت؟ من اگه بودم، جدا می‌شدم. تحقیر رو هیچوقت قبول نمی‌کنم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ببین اگر اصلا وابدا به طلاق فکر نمیکنی به هیچ عنوان این بحث باز نکن بزار در حد همون حرف بمونه

ولی یه طوری رفتار کن که از طلاق نمی ترسی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
شوهر منم ازین گوها میخوره

این بعدا هم پشبمون نمیشه الان با ی بچه کوچیک اومدم شهری ک ۱۲ ساعت دوره برا اولین بار تنها حتی نگفته مواظب خودتون باشید فقط گفته مواظب پسرم باش خیلی نامرده