2777
2789

اول از همه از روی جو یا اجبار ازدواج نکنید. اشکال نداره سن تون میره بالا

دوما هیشکی ایده آل نمیشه، هر کسی یک عیب که نه، خیلی عیب ها داره

سوما سعی کنید مستقل و جدا از خونه خانواده ها زندگی کنید. دو نفر با هم دیر مچ میشن چه برسه مداخله کننده هم داشته باشن

چهارما همون اول یکسری خط قرمز ها برای هم تعیین کنید که هر موقع اگه دعوا حتی دعوای شدیدی که ممکنه باعث طلاق بشه هم رخ داد، ازون خط قرمزه هیچ کدوم از دو طرف رد نشن! اونوخ اگه مشکل برطرف بشه، چون خط قرمزی رد نشده رابطه محکم تر و وابستگی بیشتر میشه و به مرور زمان دلبسته تر میشین.

پنجما در تصمیمات مثل آدم پخته رفتار کنید و عقده ای و کینه ای و بچگانه و انتقام جویانه یا محافظه کارانه یا اینکه فکر کنید اگه جبران نکنید خیلی فلانه براتون و... توی زندگی نباشه. یکی از  بدترین ها هم لجبازی هست. کسی که توی لجبازی برنده میشه در واقع بازنده است

مورد زیاده، شما هم اضافه کنید

زندگی تون پایدار و خوشبخت و با مرام باشین

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده

کاش با چند تا حرف حل میشد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکرمیکنن بعدطلاق بهترمیاد سراغشون یابهت شو میگیرن درحالیکه خدامیگه بشین تابرات بفرستم اولی که تیکه ای بوده که خدابرامون بریده اگه نخوایم بهترش گیرمون نمیاد البته حرفم باکسایی که برای طلاق دلیل محکمه پسندندارن

تعمیر نمیشه عزیزم ‌.بدن و مغز انسان خیلی پیچیده اس.  و نمیشه تو بزرگسالی براش سناریو چید و تغییرش داد .

متاسفانه تغیری وجود نداره هرکی دیدی تغیر کرد بدون داره تظاهر میکنه فقط

خانومی‌کنُ‌صبر‌کن‌بازم!...Gilda💋

قبل ازدواج روی شخصیتتون کار کنید مطالعات روامشناسی داشته باشید اگه لازمه برید پیش روان درمانگر تا با روان سالمی وارد ازدواج بشید

تا جاییکه ممکنه براتون قبل ازدواج از خانواده مستقل بشید

حداقل از جهت مالی اینطوری خودتونو تمایلاتتونو بهتر میشناسید حداقل میدونید از ازدواج دقیقا چی میخواید

بعضی مواقع ک طرف خرررره خررررر ب هیچ صراطی مستقیم نمیشه راهش طلاق

منم قبلا اینطور فکر میکردم ک باید بمونم و درست کنم،اما نه غلط فکر میکردم ن تنها اون احمق درست نشد بلکه من کلی مزیضی گزفتم افسردگی دیسک گردن ک همشم ریشش اعصاب

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
توی مجردی فکر میکردم اینجوریه. اما شوهرم زیر خیلی از حرفاش زد.‌اهل مذاکره و حل کردن نیست

من میشه گفت با موردی ازدواج کردم که زمین تا آسمون تفاوت داشتیم و شاید دروغ نگفته باشم سالهای اول نزدیک به سی بار میخواستیم طلاق بگیریم ولی از خط قرمزهای هم عبور نکردیم با اینکه دعواهای خیلی بدی کردیم.

اما گذر زمان فهمیدیم چقد بچگانه رفتار میکردیم و چه سخت میگیرفتیم البته اغلبش هم الان فهیمیدیم که مقصر بودیم و اشتباه میکردیم و تصحیح کردیم.

اصلاح خیلی سخته ولی بعدش خوبه

تعمیر نمیشه عزیزم ‌.بدن و مغز انسان خیلی پیچیده اس.  و نمیشه تو بزرگسالی براش سناریو چید و تغیی ...

من تغییر کردم ۳۳ سالمه و همسرم که ۳۹ سالشه

ما یه قدمی جدایی بودیم ولی دوباره ساختیمش بازم داریم میسازیم این روند تموم نمیشه همیشه انسان در حال یادگیریه

تعمیر نمیشه عزیزم ‌.بدن و مغز انسان خیلی پیچیده اس.  و نمیشه تو بزرگسالی براش سناریو چید و تغیی ...

من خودم جزو کسانی هستم که هم خودم و هم شوهرم تغییر کردیم

نه کامل ولی قابل قبول

بعضی مواقع ک طرف خرررره خررررر ب هیچ صراطی مستقیم نمیشه راهش طلاق منم قبلا اینطور فکر میکردم ک باید ...

آره خب همش جوابگو نیست

من میشه گفت با موردی ازدواج کردم که زمین تا آسمون تفاوت داشتیم و شاید دروغ نگفته باشم سالهای اول نزد ...

قبول دارم رفتارهای اشتباه از دو طرفه و باید اصلاح بشه.‌اما شوهرم به شدت غرور داره و کوتاه نمیاد.مذاکره نمیکنه.‌همه راه رفتم نتیجه نداد. از هر دید نگاه میکنم به نتیجه میرسم نباید زن میگرفت. باید مجرد میموند