2777
2789

سلام بچه ها من پشت کنکوری هستم ومی خوام برا فرهنگیان بخونم از زمانی که مدرسه بودم تو کارای فرهنگی شرکت میکردم چادریم ودر مناسبت ها وکارای فرهنگی وپرورشی مدرسه همه کاره بودم خانوادمم مذهبی هستن حفظ کردنم خوبه ودرامور ریاضی وهندسه ضعیفم رشتمم انسانیه فن باینم خوبه یعنی میتونم دیگران رو خوب متقاعد کنم اما اعتماد بنفسم تو حرف زدن کمی پایینه تو کارای کامپیوتری هم خوبم حتی ساخت کلیپ های فرهنگی مذهبی تو فضای مجازی البته اینم بگم ارادم ضعیفه تو همه چیز بعد یه مدتی ولش میکنم مشاورمم خوبه شنونده خوبیم ومیتونم راحت دیگران رو بشناسم وراهنمایی کنم

از کاری که به طور مداوم یعنی یه جورایی ثابت وبدون هیچ اتفاقی  انجام بشه مثلا مغازه داری خیاطی وحسابداری بانکداری واین امور چون کسل کننده برام هستن بدم میاد همش دوست دارم برام تازه باشه طبق مشورت هایی که با مادرم وخانواده  کردم بهم از همون ۴سال میش که گفتن برا فرهنگیان بخون گوش کردم الان ۳ساله پشت کنکورم برای قبولی فرهنگیان

اون عشقی که دیگران برای قبولی تو رشته مدنظرشون دارن رو من ندارم مثلاعشقی که دختر عموم برا قبولی پزشکی داشت وطی ۲سال از خواب خودش میزد ودرنهایت قبول شد رو من ندارم نمیدونم لطفا راهنماییم کنید با توجه به شخصیتم واستعدادم به نظرتون ایا به فرهنگیان علاقه ندارم ؟یا ارادم ضعیفه؟که ۳ساله پشت کنکوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه خودتو درگیر اعداد و ارقام و علاقه و اراده و این چیزا نکنی؟

یه امتحانه از چنتا کتاب دبیرستای.. 3 ماه هم فرجه داری

توروخدا سختش نکنینن همش همینه.. من خودم دانشجو معلمم

فقط بخون و تست بزنو مرور کن همین

الان اولین و آخرین دغدغت باید این باشه

میشه خودتو درگیر اعداد و ارقام و علاقه و اراده و این چیزا نکنی؟ یه امتحانه از چنتا کتاب دبیرستای.. ...

بدبختی اینه که میترسم اینهمه بخونم وقبول یشم ولی بعد یه مدت به خاطر نداشتن علاقه خسته بشم

عزیزم تلاش کن، چون فکر میکنم معلمی به روحیاتت میخوره. واینکه برای قبولی سعی کن منفی نزنی . ودرس هار ...

واقعااااااا

شما خودتون معلمی ؟اگر هستید میتونی روحیاتت رو بگی مثلا به چه چیز هایی علاقه داشتی بفهمم مثل خودمی یانه

بدبختی اینه که میترسم اینهمه بخونم وقبول یشم ولی بعد یه مدت به خاطر نداشتن علاقه خسته بشم

نتررررس.. وقتی جایگاه اجتماعی بدست اوردی و هرکی از راه رسید کلی بت تبریک گفت و حقوقتم ماه به ماه نشست گوشه حسابت .... میفهمی خیلیم خوبه

لااقل واسه خانما خوبه

شغل آسون.. درامد ثابت

عزیزم خسته نمیشی تو فعلا تلاش کن .چون که پشت کنکور هم بمونی دیگه مثل قبل درس نمیخونی که ،فقط عمرتو از دست میدی .

واقعااااااا شما خودتون معلمی ؟اگر هستید میتونی روحیاتت رو بگی مثلا به چه چیز هایی علاقه داشتی بفهمم ...

اره عزیزم, منم روحیاتم شبیه به شماست با این تفاوت که قبلا تو ساخت کلیپ و... ایده ای نداشتم. اما شما معلومه خلاقیتت هم خوبه .که برای معلمی خیلی کمک دهندس .

نتررررس.. وقتی جایگاه اجتماعی بدست اوردی و هرکی از راه رسید کلی بت تبریک گفت و حقوقتم ماه به ماه نشس ...

شما خودت علاقه داری ؟میتونی بگی روحیاتت چجوره ببینم مثل خودمی یانه 

شما خودت علاقه داری ؟میتونی بگی روحیاتت چجوره ببینم مثل خودمی یانه 

والا من آخرین چیزی ک بش علاقه داشتم معلمی بود  

من ورزشکار بودم.. حتی در سطح کشوری هم مقام اوردم.. 

اما وقتی استعدادت برات نون و آب نمیشه مجبور میشی شغلتو از حرفه ت جدا کنی

اره عزیزم, منم روحیاتم شبیه به شماست با این تفاوت که قبلا تو ساخت کلیپ و... ایده ای نداشتم. اما شما ...

اره خلاقیتم خیلی خوبه حتی زمانی که به خواهرمم درس میدم خیلی از یاد گرفتنش لذت میبرم 

تاحالا فکر میکرم معلمی شغل خسته کننده ای هس چون هر روز میری فقط درس میدی میای خونه 

چون. ۳سال پشت کنکور نشستم این افکار اومده تو ذهنم اصلا نکنه قبول نمیشم یعنی علاقه ندارم