خداییش کلاسمون خیلی حوصله سربر شده و همه سوبر:/ خسته شدممم🤦♀️
از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
پنیک یعنی حمله اضطرابی که انگار مرگ واقعی درانتظارته
درمان دارویی و روانشناختی داره
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
پنیک یعنی حمله اضطرابی که انگار مرگ واقعی درانتظارته درمان دارویی و روانشناختی داره
واقعا انسان تا وقتی که جای یکی دیگه نباشه نمیتونه درکش کنه ولی خب دعا میکنم انشاالله خوب بشی عزیزم ، صوت قرآن و نماز خوندن فکر میکنم خیلی بتونه به آدم آرامش بده❤
🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
واقعا انسان تا وقتی که جای یکی دیگه نباشه نمیتونه درکش کنه ولی خب دعا میکنم انشاالله خوب بشی عزیزم ، ...
بله
پنیک از دردهای نهفته و نگفته روحی میاد
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
میگن افسردگی بعد زایمان بوده ولی من از لحاظ روحی عالی بودم یهو پنیک شدم
۳۹سالمه و از ۹۷درگیرم