2777
2789
عنوان

چه خبر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 34 پست
ولی فشار ‌کاری بهتر از فشار بیکاریه واقعا

خداییش کلاسمون خیلی حوصله سربر شده و همه سوبر:/ خسته شدممم🤦‍♀️

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
هیچی اندازه تموم دنیا دلم گرفته 

بگردم برای دلت🥲عزیزم یه کاری رو بکن که حس خوبی بهت میده 

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی ب مرگ فکر میکنم

چرا اخه این چه حرفیه 

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿
پر رنگ ترینش از‌دواج و  مهاجرت

انشاالله هرچی خیر و صلاحه براتون پیش بیاد

رهایی از پنیک😭😭

ای بابا انشاالله بهتر بشی گلم🥲راه درمانش چی هست

خداییش کلاسمون خیلی حوصله سربر شده و همه سوبر:/ خسته شدممم🤦‍♀️

رشتت چیه 

رشتت چیه 

روانشناسی بالینی

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
معجزه از سمت خدا حالمو خوب میکنه 

تاپیکتو خوندم گلم دعا میکنم براتون انشاالله همه چی درست شه ❤ واقعا شرایط سختیه خدا به دلت صبر بده😔🫂

روانشناسی بالینی

موفق باشی گلم 

احتمالا چون موقع امتحاناته حوصله سربر شده😅

ای بابا انشاالله بهتر بشی گلم🥲راه درمانش چی هست

پنیک یعنی حمله اضطرابی که انگار مرگ واقعی درانتظارته

درمان دارویی و روانشناختی داره

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

پنیک یعنی حمله اضطرابی که انگار مرگ واقعی درانتظارته درمان دارویی و روانشناختی داره

واقعا انسان تا وقتی که جای یکی دیگه نباشه نمیتونه درکش کنه ولی خب دعا میکنم انشاالله خوب بشی عزیزم ، صوت قرآن و نماز خوندن فکر میکنم خیلی بتونه به آدم آرامش بده❤

واقعا انسان تا وقتی که جای یکی دیگه نباشه نمیتونه درکش کنه ولی خب دعا میکنم انشاالله خوب بشی عزیزم ، ...

بله

پنیک از دردهای نهفته و نگفته روحی میاد

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بله پنیک از دردهای نهفته و نگفته روحی میاد

چندساله اینطوری شدین؟ اتفاقی باعثش بوده یعنی؟

چندساله اینطوری شدین؟ اتفاقی باعثش بوده یعنی؟

میگن افسردگی بعد زایمان بوده ولی من از لحاظ روحی عالی بودم یهو پنیک شدم

۳۹سالمه و از ۹۷درگیرم