2777
2789
عنوان

چه خبر؟

273 بازدید | 34 پست

چیکار میکنین یه چی فکر میکنین؟ پررنگ ترین مسئله زندگیتون چیه در حال حاضر؟ 

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

من دغدغه ام درس و نمره ست و اگر زنده ام بخاطز اینا زندگی میکنم🤣 بعد الان دو دلم مشاور تحصیلی رو لغوکنم؟ چهارشنبه با دوستام برم بیرون؟🤣 

شل بگیرم برای نمونه دولتی؟

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دغدغه ام درس و نمره ست و اگر زنده ام بخاطز اینا زندگی میکنم🤣 بعد الان دو دلم مشاور تحصیلی رو لغو ...

الهی عزیزم 😂 چندمی

🤍خدایا ! من توکل کردم و تو، کل راهو برام هموار کردی. من تمام خودم رو میذارم برای این راهی که شروع کردم و راضی ام به هر آنچه که برای آیندم مقدر میشه🕊🌿

انصافا بقیه چه فنی میزنن اینقدر تاپیکاشون شلوغه ؟ 😂

هیچی یکم دلم گرفته

ترم یکم چند هفته دیگه کلاسا شروع میشه هنوز هیچی نخریدم مانتو کفش و شلوار....

چاقم هستم حالا میرم دانشگاه همه دخترا ریزه میزه اعتماد به نفسم کمه 

از اون طرف نگرانم درسا خیلی سخت باشه 

Intj 💚🐌
نهمم

نمیدونم راستش با این وضع کنکور جدید کار درست چیه 

ولی خودم اگر برمیگشتم عقب بیشتر به انتخاب رشته درست فکر میکردم ، نوع مدرسه مهمه ولی نه اوتقدر ،،، انشاالله بتونی بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم😘

هیچی یکم دلم گرفته ترم یکم چند هفته دیگه کلاسا شروع میشه هنوز هیچی نخریدم مانتو کفش و شلوار.... چا ...

نگران نباش

کلا وارد یه محیط جدید شدن یکم استرس داره که طبیعیه😅 رشتت چیه 

فلاکت و دانشگاه😑

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
فلاکت و دانشگاه😑

ولی فشار ‌کاری بهتر از فشار بیکاریه واقعا