2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه توی اون تاپیک هم این ادبیات رو داشتید طبیعی هست تعلیق بشید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان همین کلمه ای که بکار بردی خب باعث تعلیقیت میشه خواهرجان

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

تو که ۱۰ دقیقه هست عضو شدی

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

تاپیکت در مورد چی بود مگه؟

اصلا تاپیکم هیچ توهین و فحاشی نبود ب کسی درمورد شیر پاک نخوردها بود ک بعصی ها با عکس ها مردم ابرو ریزی میکنن چند مخاطب بهشون برخورد ک چرا من جنین صحبتی کردیم

تو که ۱۰ دقیقه هست عضو شدی

میگم ک الان با ی شماره دیگ امدم بالا .بی پدر ها حتما گزارش زده بودن چون بدجری سوختن دختره النن میگ من خودم از اون ادم ها هستم ک عکس ها دخترا ذخیره میکنم نشون شوهرم میدم 

چی بود تاپیکت؟ اینجا هرچی حقه رو گزارش میزنن

بابا درمورد این بود ک داشتم میگفتم چرا بعصی ها مثلا عکس پروفایل یکیو برمیدارن و سو استفاده میکنن این کار گناه و فلان دیدم دو س نفر حمله کردن بهم ک خوب میکنیم