(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو خونه تون جن داريد . مطمئن باش . روح بچه اون اضطراب و ترس رو حس ميكنه . يه كبوتر سفيد بايد يه مدت بياري تو خونه تون تا اين ترس ها و اضطراب ها كه به خاطر حضور جن هاست از بين بره . منم يه مدت الكي شب ها ميترسيدم و نميتونستم بخوابم . يه كبوتر سفيد آوردم تو اتاقم . يه هفته نگهش داشتم و بعد ولش كردم . ديگه اون ترس ها از بين رفت .
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
من همیشه ی کابوس رو هر شب پشت سر هم میدیدم خیلی عذاب کشیدم سرش
امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃
آیه الکرسی بخون براش و قوت قلب بهش بده که الان که براش خوندی قرار نیست خواب بد ببینه...من خودم مامانم اینکارو میکرد یا مثلاا تا موقعی که خوابم ببره اونا بیدار میموندن...بعد میخابیدن
این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
دقیقا همین مشکل رو من با پسر نه ساله ام دارم. یه مدت می رفتم تو اتاقش می خوابیدم تا بخوابه، بعدش جاش رو تو اتاق خواهرش مینداختم و خودم هم کنارشان! دیدم بازم میگه تو نصف شب میری تو اتاقت آخرش آوردم اتاق خودم . موقعی مه میخوام جاش رو بندازم بخوابه شروع میکنه به تند تند دستشویی رفتن نزدیک ۱۰-۱۵ باد در عرض یه ساعت میره دستشویی تا کمی جیش کنه اونم در حد چند قطره!! دستم رو میگیره میاد بغلم میکنه و لی اروم قرار نداره! میبرمش پیش روانشناس . فردا هم جلسه ی سومش هست