2777
2789

باید علتش رو پیدا کنی

شاید از چیزی ترسیده 

یه راه حل میگم امتحان کن شاید بدردت خورد من برا خواهرم امتحان کردم نتیجه داد

یه قاشق نمک بریز تو به نایلون بعدش که بستی بزار زیر بالشت بچت بخوابه بعدش موقعه ای که بیدار شد یخ پارچه بلند بزار رو سرش(ترجیحا سفید) بعدش یه ماهیتابه یا هرچیزی که پهن باشه رو خوبببب داغ کن بعد اون نمکی که زیر بالشت بود رو با کمی آب مخلوط کن بریز رو ظرف داغ تا کار انجام شه بعدش در حین اینکه این کارو انجام میدی یه بار آیة‌الکرسی بخون بعدش سه بار  سوره ناش بعدش فوت کن به سمت بچت. به امید خدا که خوب میشه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید علتش رو پیدا کنی شاید از چیزی ترسیده  یه راه حل میگم امتحان کن شاید بدردت خورد من برا خو ...

تا ۳ روز که انجام بدی خیلی خوبه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

روانشناس چی میگه

میگه استرس هست. پارسال هم روانپزشک میبردم اونم گفت اضطرابی هست! کلا شب موقع خواب که میشه بدبختی من شروع میشه. دستام رو محکم میگیره بغلم میکنه.  میترسه.  میخوام براش یه دعایی چیزی هم بگیرم شبها موقع خواب زیر بالشاش بزازم. دیگه راهی نمونده نرفته باشم