2777
2789
عنوان

یعنی خدا میبخشه منو؟🥲

214 بازدید | 19 پست

الان نشستم دارم گناهایی که کردم تو این چند سال اخیر رو مرور میکنم 

نزدیک ۱۰ گناه کبیره دارم تو این چند سال

گناهای صغیر ۶ ولی خب اینا ممکنه زیاد باشن 

اگه توبه کنم خدا میبخشه؟🥲

ولی هممون نیاز به یکی داریم وقتی که ناراحت و غم زده‌ایم بهمون بگه : شکستی؟ حالت بده ؟ بیا میکنم دلتو باند پیچی من❤️‍🩹:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یعنی نمیدونم 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بله معلومه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

خداوند بخشنده ترینها اگه دیگه اینکار هارو نکنی

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

انسان خوشبخت از معایب توبه می‌کند و بر مصایب صبر پیشه می‌سازد، چنان‌که الله تعالی می‌فرماید:

﴿فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ وَاسْتَغْفِرْ لِذَنبِكَ﴾ [غافر: ۵۵]

(پس صبر کن که وعدهٔ الله حق است و برای گناهت آمرزش بخواه).

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

زمان كه مرتكب اون گناه ها ميشدي ميدونستي كه گناهه يا از سر ناداني گناه كردي ؟ اگر ميدونستي اول تاوان گناهتو پس ميدي و خيلي هم سخت پس ميدي . بعد توبه ت قبول ميشه . ولي اگر از سر ناداني و خامي بوده هيچ تاواني پس نميدي . ولي توبه فقط 1 بار در تمام عمره .